Fordybende efterårsyoga på Søndermølle

  Med Merete Smedegaard og Lotte Mirsal.

  Når den skønne sommer engang lakker mod enden, kan du møde efterårets smukke farver og energi sammen med os til en yogaaften fyldt med nærvær, ro og bevægelse fra inderst til yderst.
  Når efteråret er på vej om nogle måneder, skifter vi fra sommerens mere udadvendte energi til efterårets indadvendte energi. Det er tid til at høste de frø, du såede i foråret og hen over sommeren og se hvad de har bragt med sig.
  På denne yogaworkshop vil vi byde efteråret velkommen og arbejde med, at kultivere disse kvaliteter i vores krop, sjæl og hjerte.
  Vi skal ankomme, opvarmede og starte med blid Hatha Yoga sammen med Lotte, hvorefter Merete vil udfolde sine legende og kreative flows i dynamisk Vinyasa Yoga, som også vil indeholde lidt elementer fra dansens verden.
  Vi slutter aftenen af med en groundende Yin Yoga klasse understøttet af soundhealing. Vi glæder os til sammen at skabe en aften, hvor vi giver dig tid og rum til at balancere efterårets energi.

  Program for aftenen:
  18.10-18.30: Ankomst (kom gerne i god tid, så du har ro til at lande inden start)
  18.30.19-30: Blid opvarmende Hatha Yoga - Lotte
  19.30-20.20: Danseinspireret Vinyasa Yoga - Merete
  20.20-20.30: Lille pause
  20.30-21.30: Yin Yoga og soundhealing - Merete

  Workshoppen er åben for alle niveauer.
  Der serveres lidt te, nødder og chokolade i pausen.

  Lidt om underviserne:

  Merete i yogastilling bredformat.jpg

  Merete er 39 år, bor det meste af tiden på Bali og har sin baggrund i moderne dans. Udover at have gennemført to danseuddannelser har hun ligeledes taget 3 yogauddannelser fra Danmark, Indien og Bali. Hun har danset og undervist i 18 år og har både haft med begyndere, letøvede og professionelle elever at gøre.
  “Det vigtigste for mig som underviser er, at skabe et inspirerende rum, hvori man kan opleve sig selv gennem bevægelse, åndedræt og nærvær.”

  Lotte mini.jpg

  Lotte er 37 år og bosat i Viborg med sin familie. Hun er uddannet yoga, mindfulness og pilates instruktør og har arbejdet med forskellige former for bevægelse de sidste 10 år.
  ”Det allervigtigste for mig som underviser er, at vi øver os i, at være til stede med det der er både i kroppen og i sindet og med respekt, accept og opmærksomhed bruge yogaens kvaliteter til at opnå mere nærvær, mindske smerter, opnå styrke og bare have det dejligt i den krop vi har.”

  Praktisk info

  Medbring: Måtte og tæppe.
  Nummer
  2295411 - Fordybende efterårsyoga på Søndermølle
  Første mødegang
  onsdag den 21.09.22 kl. 18:30 - 21:30
  Undervisere
  Adresse

  Søndermølle Kulturcenter, Vinkelvej 40, 8800 Viborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 395,00
  onsdag den 21.09.22

  Kl. 18:30 - 21:30

  LOF Midtjylland

  Vinkelvej 40, 8800 (Udstillingslokale)

  Se på kort