• Jørgen Gluver

    Sport - specielt håndbold - har altid fyldt en stor del af mit liv både arbejdsmæssigt og privat. Jeg brænder for alt hvad håndbold indebærer, fordi håndbold - og holdsportgenerelt - ikke kun er en hobby eller et job men en livstil, som følger dig gennem livet. Jeg holder meget af at udvikle et hold som kan samarbejde, når det går skidt og ikke kun når det går godt.
    Dog, holder jeg endnu mere af at udvikle den enkelte spiller sportsligt, fysisk og ikke mindst mentalt og personligt.

    Jeg er en kompetent og solid samarbejdspartner, og jeg vægter tillid, ærlighed og engagement højt. Herudover bestræber jeg mig altid på at gøre mit bedste, og jeg mener, man altid kan lære noget nyt af alle man møder på sin vej - blandt andet derfor holder jeg mig ajour med kurser, uddannelser og sportsverdenen generelt.

Motion for mænd - Prøvegang

Ønsker du et effektivt og målrettet træningstilbud, som gør dig bedre rustet til at klare hverdagen, så er dette hold noget for dig.

 

Vi arbejder med at forbedre kondition, styrke hjerte og kredsløb og med at træne musklerne i hele kroppen. Effekten er øget velvære og forebyggelse af stress og livsstilssygdomme.

 

Træningen er målrettet til mænd og består af enkle og effektive øvelser, som alle kan finde ud af, og hvor niveauet kan tilpasses den enkelte. Eneste krav er at du har lyst til at bevæge dig og ikke er bange for at komme til at svede.

 

Træningen er et vigtigt supplement til almindelige hverdagsaktiviteter, gåture, cykling, løb o.lign.

 

Påklædning: træningstøj, indendørs sko (gerne med fleksibel sål) og en drikkedunk.


Praktisk info

For deltagelse se corona retningslinjerne her: https://lof.dk/midtjylland/information/genabning-af-aftenskolen-6-maj-2021

Nummer
142385 - Motion for mænd - Prøvegang
Første mødegang
torsdag den 09.09.21 kl. 17:00 - 18:30
Undervisere
Adresse

Ulstrup Sundhedscenter, Hovedgaden 58, 8860 Ulstrup

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
torsdag den 09.09.21

Kl. 17:00 - 18:30

Jørgen Gluver

Hovedgaden 58, 8860 (Motionslokalet)

Se på kort