• Michael Rahbek Thomsen

    Beskrivelse af mig:

    Jeg er 34 år, og udover at undervise i yoga, har jeg en klinik i Aalborg med massage, akupunktur og anden alternativ behandling. Så længe jeg kan huske har jeg interesseret mig for krop og sind, og har derfor udforsket og undersøgt dette i mere end 10 år nu.
    Jeg er uddannet hos yogahuset i Aalborg, hvor jeg også underviser i forskellige former for yoga og meditation, og jeg brænder for at invitere mennesker ind i en større kontakt til dem selv og finde den ro og det nærvær, som er i os alle, og der er yogaen og dens mange aspekter helt fantastisk.

Yoga for mænd - PRØVEGANG

Kom til en uforpligtende prøvetime, hvor du kan få prøvet af, om denne yogaform er noget for dig. Du kan efterfølgende tilmelde dig holdet, hvis du har lyst til at fortsætte.

Er du løber, cykelrytter, motionist eller bare en mand, der godt kunne trænge til at øge egen styrke, fleksibilitet og smidighed?
Så kom og vær med til et herre yoga hold hvor vi vil opøve en styrke og smidighed på en anden måde end den, de fleste kender.

Vi vil bevæge os igennem en sekvens af stillinger; liggende, siddende og stående og afslutte liggende på måtten i den endelige afspænding.

Det vil være en klasse hvor vi leger og har det sjovt, niveauet vil blive sat efter dem som er med og du vil gå fra timen ikke blot med ro i kroppen, men også større ro i sindet.

Alle kan være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Nummer
3257310 - Yoga for mænd - PRØVEGANG
Første mødegang
torsdag den 31.08.23 kl. 09:00 - 10:30
Adresse

LOF-Midtjylland, Vævervej 10 D, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
Pensionist (kun Viborg Kommune)
DKK 50,00
torsdag den 31.08.23

Kl. 09:00 - 10:30

Michael Rahbek Thomsen

Vævervej 10 D, 8800 (Bevægelokale u/trappen)

Se på kort