• Dagmar Lybæk Sieg
    Jeg er uddannet fysioterapeut og har også en bachelor i Idræt.

    Derudover er jeg Hjertemotions-instruktør i Hjerteforeningen og stifter og ejer af Heartfit (fysioterapeut-klinik med en trænende tilgang til behandling). Specialiserert i træning til- og genoptræning af mennesker med hjertesygdom.

    De tidligere ture på hjertestierne har været en meningsgivende måde at formidle teori og fakta, samtidig med at deltagerne aktivt - på egen krop - har kunnet mærke og prøvet det, vi snakker om. Det har i høj grad været en "walk the talk" oplevelse, som jeg oplever har givet anledning til refleksioner og gode snakke blandt deltagerne.

Motionstur på Hjertestien i Undallslund

Kom med på en 3-i-1 gåtur, hvor vi i et aktivt fællesskab går hjertestien, træner undervejs og ligeledes får viden om motion for hjertet.

Undervejs på ruten vil der gøres stop og der vil blive introduceret og afprøvet forskellige træningsøvelser. Ligeledes vil der på turen blive formidlet og givet indsigt i virkningerne af motion og træning samt hvor lidt der skal til for at optimere vores helbred.

Når vi samles for at udforske hjertestien, så skal vi også dyrke fællesskabet i træningen, da det er en væsentlig motiverende faktor for mange.

Dagmar Lybæk Sieg er hjertefysioterapeut hos Heartfit i Viborg og hjertemotionsinstruktør i Hjerteforeningen. Hun vil guide turen og være behjælpelig, hvis der er behov for hensyntagende øvelser.

Deltagelse i turen kræver at man kan gå ca. 4 km i kuperet terræn.

Tag tøj på efter vejret og som det er muligt at træne i. Gerne lag-på-lag, så er det nemmere at regulere varmen.

Arrangeret i samarbejde med Hjerteforeningen i Viborg.

Praktisk info

Bemærk, at seneste tilmelding til turen er den 3/10-23.

Nummer
3247111 - Motionstur på Hjertestien i Undallslund
Første mødegang
tirsdag den 10.10.23 kl. 09:00 - 11:00
Undervisere
Adresse

Undallslund Skov,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 30,00
tirsdag den 10.10.23

Kl. 09:00 - 11:00

Dagmar Lybæk Sieg

8800 (Rastepladsen v. Skivevej)

Se på kort