Er der noget så godt som hjemmelavede flødeboller eller chokolade? På LOF Midtjyllands ckokolade- og flødebollekurser lærer du at lave lækre flødeboller og fyldte chokolade som professionel.
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet
forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys
chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi
chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
Findes der noget bedre end hjemmelavede flødeboller?Heldigvis er det
faktisk ikke så svært at lave flødeboller selv - det kræver blot tid og
tålmodighed. På dette flødebollekursus lærer du at lave dine helt egne
hjemmelavede flødeboller fra bun...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi chokoladen, hvor alle får helt styr på de...
På dette chokoladekursus arbejder vi blandt andet med transfer sheets, magnet
forme, farvet chokolade alm. faste forme, mørk, hvid og lys
chokolade. Vi starter med at lave fyld og derefter tempererer vi
chokoladen, hvor alle får helt styr på de...