• Peter Martinsen

    Jeg har fagligheden i orden, og ved meget om, hvad der er både lækkert og sundt. Jeg er uddannet Gastronom og har arbejdet i alle slags køkkener, og prøvet det meste mad, man kan komme i nærheden af.

    Jeg vægter det kreative og gode humør højt på mit kursus, og sørger altid for at få alle med. Mit kursus er min hobby, og jeg tror med sikkerhed at mit gode humør vil smitte af på jer. Der er altid en høj energi og latter i vente hos mig.

Det grønne madkursus

Vi har fokus på mere grønt og mindre kød i vores kost. Vi skal lære at lave mad med flere grøntsager eller måske kun helt udelukkende af grøntsager med fokus på, hvad der både er lækkert og hvad vores kroppe har brug for. Det allervigtigste er, at det er sjovt at lave mad, så hver mandag finder vi det gode humør og lattermusklerne frem. Det behøver ikke være perfekt, men det må da gerne smage godt.

Vi vil over tre gange lære lidt om tilberedningsmetoder og de grunde til at vi skal spise mere grønt. Alle måltider er beregnet til at være mættende og nærende.

Jeg planlægger hver aften med et åbent sind, og særlige ønsker tages gerne imod.

Eksempler på hvilke retter du vil kunne blive præsenteret for:
Pasta puttanesca m. hjemmelavet pasta (ost og sardiner som tilvalg)
Indisk Dahl med pandebrød, raita og ærte hummus.
Vegetar burger m. grove fritter og hjemmerørt mayo.
Svampe lasagne med spinat og ost. Hertil tomatsalat med urter og ristede nødder.
Blomkålscurry med kartofler og ristede kikærter. Dosa (linsepandekage) og en yoghurt dressing.
Frikadeller med enten kikærter, broccoli, quinoa, græskar, squash, blomkål eller linser, dertil en krydret kålsalat og en dip til dellerne. (vi skal finde den bedste delle).

Er du vil med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept 'Bag om smagen' finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i 'Bag om smagen* fx rundvisninger, smagninger, master calles, food talks samt natur- og sanketure. Dette kursus hører under masterclasses

Praktisk info

Prisen er incl. 100 kr. til råvarer pr. gang.


Nummer
4178520 - Det grønne madkursus
Første mødegang
mandag den 05.02.24 kl. 17:30 - 20:30
Undervisere
Adresse

Trekløverskolen Kjellerup, Tinghusvej 16, 8620 Kjellerup

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 1020,00
mandag den 05.02.24

Kl. 17:30 - 20:30

Peter Martinsen

Tinghusvej 16, 8620 (Skolekøkkenet)

Se på kort

mandag den 19.02.24

Kl. 17:30 - 20:30

Peter Martinsen

Tinghusvej 16, 8620 (Skolekøkkenet)

Se på kort

mandag den 26.02.24

Kl. 17:30 - 20:30

Peter Martinsen

Tinghusvej 16, 8620 (Skolekøkkenet)

Se på kort