Foto: Hans Erik Rasmussen
  • Dirch Lind

    Dirch er uddannet socialpædagog og voksenunderviser og har arbejdet meget med friluftsliv.

    Har været førstehjælpsinstruktør siden 1996, er godkendt af Dansk Førstehjælps Råd og er aktivitetsleder for førstehjælp hos Røde Kors Viborg og underviser i førstehjælp.

    Er desuden selvstændig fotograf med med eget studie og laver fotokurser.

    Dirch er også foredragsholder.

Med hest og lama til Amazonflodens udspring

– om en 350 km lang tur med heste og lamaer – hvor jeg sammen med 2 andre – blev de første danskere til at nå udspringet i Perus højland

Om 3 danskere, der satte sig et mål om at tage til Peru, købe lamaer og heste og derefter som de første danskere, at gøre turen til Amazonflodens udspring på bjerget Mismi i 5500 meters højde – og nåede det.

Om den 350 km lange tur gennem et af Perus mest afsidesliggende områder. Et område uden veje, el og telefon, hvor husene er lavet af ler med tage af græs og, hvor alt arbejde foregår med håndkraft.Om mødet med den fattige landbefolkning, der lever af og med lamaer og får. En befolkning, som aldrig eller kun sjældent møder udlændinge, og derfor ofte er meget skeptiske og mistroiske, men som også kan være utroligt gæstfrie.Om landsbyen, hvor det lokale hjemmeværn havde os omringet hele natten, fordi de troede, vi var terrorister fra “Den Lysende Sti”.
Nummer
172903 - Med hest og lama til Amazonflodens udspring
Første mødegang
tirsdag den 16.11.21 kl. 19:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Kulturhuset Langå, Bredgade 4, 8870 Langå

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 95,00
tirsdag den 16.11.21

Kl. 19:00 - 21:30

Dirch Lind

Bredgade 4, 8870 (Byrådssalen)

Se på kort