• Birgit Hatt Pedersen

    Mavedans gør mig glad. Jeg elsker bevægelserne, musikken og den smidighed og styrke, som dansen giver. Jeg begejstres også af kulturen og historien bag dansen. 

     

    Siden 2004 har mavedans været en kær del af mit liv. Jeg har erfaring med at undervise i mavedans fra polterabender, workshops og aftenskole. 

Mavedans for begyndere og let øvede - PRØVEGANG

Kom til en uforpligtende prøvegang, hvor du kan få prøvet af, om Mavedans er noget for dig. Du kan efterfølgende tilmelde dig holdet (2246130), hvis du har lyst til at fortsætte.

Skøn musik. Sunde bevægelser. Hyggeligt selskab. Et særligt atmosfærefyldt univers. Det er, hvad der venter dig til mavedans.

Undervisningen forløber over to lektioner pr. gang. Et fast element hver gang er teknikdelen, hvor vi bevæger nedre og øvre ryg i alle tænkelige retninger i dansens grundbevægelser. Vi arbejder også med en koreografi. Formålet med dette er at give dig noget at arbejde videre med derhjemme og sætte grundbevægelserne i sammenhæng.
 
Mavedans er for alle uanset alder, baggrund, kropsbygning og danseerfaring. Jeg lægger stor vægt på at tilpasse bevægelserne til den enkelte kursist, så alle får noget ud af undervisningen og kan arbejde sig videre fra eget udgangspunkt.

Praktisk info

I undervisningen danser vi i behageligt tøj, og du bedes medbringe et tørklæde til at binde om hoften. Du kan med fordel medbringe en yogamåtte til udstrækning.

Der vil være mulighed for ekskursioner til dansearrangementer ud over undervisningsforløbet for egen regning. Det aftales med underviseren.

Nummer
2246030 - Mavedans for begyndere og let øvede - PRØVEGANG
Første mødegang
tirsdag den 30.08.22 kl. 19:15 - 20:55
Undervisere
Adresse

Kulturhuset Langå, Bredgade 4, 8870 Langå

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 50,00
tirsdag den 30.08.22

Kl. 19:15 - 20:55

Birgit Hatt Pedersen

Bredgade 4, 8870 (Multisalen)

Se på kort