• Dorte Kristiansen

    Min baggrund for at holde foredrag om børns udvikling, har jeg fået gennem flere år arbejdet på forskellige institutionstyper med forskellige målgrupper, bl.a. som institutionsleder i en børnehave og en vuggestue. Jeg mener, at forældre er eksperter på egne børn, og jeg kan bidrage med min viden og erfaring som mor og som professionel.

    Min erfaring med at lave begynderkurser i brug af digitale medier, er opbygget gennem flere års ansættelse på en erhvervsskole, hvor jeg primært har undervist modne voksne. Jeg tager i undervisning udgangspunkt i, der hvor deltageren er, og bygger videre med udgangspunkt i deltagerens behov og kompetencer.

    Generelt mener jeg, at kurser og foredrag skal være målrettet deltagerne, og ikke mindst at det skal være viden, der kan anvendes i praksis.

Er du og dit barn klar til børnehavealderen

Giv dit 4-6 årige barn den bedste hjælp/ støtte til den nye livsfase

Foredraget giver dig et spændende indblik i barnets og din begivenhedsrige udviklingsfase.

I denne livsfase sker der meget for barnet, men også for de voksne omkring barnet. Hvordan kan du bedst muligt forberede dig sammen med barnet på de store ændringer i livet? Vil du have større viden om denne livsfase på en letforståelig måde, og kan du bruge nogle tips som du nemt kan anvende i dagligdagen? Så er dette foredrag noget for dig.

Barnet er nu godt i gang med at udvikle sig til et selvstændigt individ.

De fleste børn passes af andre, og som forældre er planlægning, arbejde, børn og overskud nogle af de daglige udfordringer.
Som forældre kan vi derfor godt komme til at overfokusere på vores barn, og komme i tvivl, om vi gør det godt nok? Svaret er JA, men måske er der brug for lidt hjælp og støtte.

Emner der bl.a. bliver belyst er:

Starten i børnehaven og nye rammer
Selvstændighedsalder
Motorisk, social og sproglig udvikling
Udvikling af venskaber
Barnet skal i ”storebørns-gruppe” og snart i skole.

Det vil være muligt at stille spørgsmål efter foredraget.

Nummer
172904 - Er du og dit barn klar til børnehavealderen
Første mødegang
onsdag den 03.11.21 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Kulturhuset Langå, Bredgade 4, 8870 Langå

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 95,00
onsdag den 03.11.21

Kl. 19:00 - 21:00

Dorte Kristiansen

Bredgade 4, 8870 (Byrådssalen)

Se på kort