Badass Broderi

  en underholdende aften med snak og stik

  BADASS BRODERI, DER VIRKELIG KAN NOGET
  … en underholdende aften med snak og stik
  v/Broderist Trine Runge Jessen

  Broderist Trine Runge Jessen underholder om den skøre vej, hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord.
  Der var ikke mange, der havde set at lige netop broderiet kunne trækkes ud af skammekrogen og kastes op på knagen med de helt rå læderjakker. Men ikke desto mindre er det, hvad der er sket, - en bragende broderi-bølge er stormet ind over landet og har slet ikke lagt sig endnu.

  Det er ikke kun snak – der skal sgu også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting. Man må også gerne sidde på hænderne og lytte uden at brodere!

  Alle får materialer til at øve sig på, og skulle du blive bidt af broderiet, er det muligt at købe Trines broderikits. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget broderi, hvis du lige er i gang med at brodere udsigten fra Rundetårn.

  Nummer
  2290630 - Badass Broderi
  Første mødegang
  tirsdag den 04.10.22 kl. 18:30 - 20:30
  Undervisere
  Adresse

  Kulturhuset Langå, Bredgade 4, 8870 Langå

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 130,00
  tirsdag den 04.10.22

  Kl. 18:30 - 20:30

  Trine Runge Jessen

  Bredgade 4, 8870 (Byrådssalen)

  Se på kort