• Elin Pausewang

    Jeg brænder for at hjælpe alle dem, der med længsel i stemmen siger:  "åh, jeg skulle ønske jeg også kunne male / tegne/ synge/ at jeg også var kreativ!". For de har en kunstner - eller livskunstner - gemt i maven, som skal hjælpes ud! Jeg tror at vi selv ville have det bedre - og hele verden ville blive et langt bedre sted - hvis vi alle frit udtrykker det vi går og bobler med indeni af ideer og inspiration og visioner og følelser, uden at holde os selv tilbage. Mit malerkursus er derfor et kursus til dig, som længes efter at bruge farver og streger til at udtrykke dig.

    Jeg er uddannet kreativitetsvejleder og psykoterapeut, og er autodidakt billedkunstner i min fritid. Jeg har arbejdet i mange år med at vejlede børn og voksne i kreative processer, og har min egen virksomhed "Åbne Rum - Værksted for skaberkraft og forvandling" i Hjarbæk, Viborg (www.aabnerum.dk). Her tilbyder jeg forløb for mennesker der savner kontakten til sig selv og til deres skaberkraft.

Et malekursus for dig, som ikke kan male

Et malekursus for dig, som har et ønske om at kunne udtrykke dig gennem farver og billeder, men måske ikke tror du kan.

Kurset tager  udgangspunkt i en overbevisning om, at alle kan tegne og male, og der skal ikke præsteres noget, man skal bare være nysgerrig og villig til at prøve. På kurset får du rum til at udforske glæden ved at skabe med streger og farver og værktøjer, som kan hjælpe dig over dine blokeringer og give dig tiltro til dine egne skabende evner. Vi starter med enkle tegneøvelser, leg med farver og maling og går gradvist over til udforskning af dit eget udtryk på papir og lærred.

Underviseren køber materialerne samlet til hele holdet. Udgiften til materialer er ca. 250,00 kr., som afregnes med underviseren på første mødedag.LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er være værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursus

Praktisk info

Husk en madpakke. Tag også gerne tøj på, der kan tåle malepletter.
Nummer
4171011 - Et malekursus for dig, som ikke kan male
Første mødegang
lørdag den 09.03.24 kl. 09:30 - 15:00
Undervisere
Adresse

Viborg Kunsthal, Riddergade 8, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
2
Pris
Almen
DKK 720,00
Pensionist (kun Viborg Kommune)
DKK 650,00
lørdag den 09.03.24

Kl. 09:30 - 15:00

Elin Pausewang

Riddergade 8, 8800 (Kunstskolen)

Se på kort

søndag den 10.03.24

Kl. 09:30 - 15:00

Elin Pausewang

Riddergade 8, 8800 (Kunstskolen)

Se på kort