• Sara Diamant Hamilton Møller

    Sara Diamant Hamilton er uddannet tekstildesigner og -formidler og har arbejdet med undervisning siden 2010. Hun er optaget af at udfordre broderiet, så det får nye, spændende udtryk.

    Som underviser arbejder hun aktivt med craft psykologi – altså hvordan håndværk og håndarbejde har en gavnlig effekt på ens mentale helbred og kan virke som værn mod stress, depression og angst.
    Derfor tager hun altid udgangspunkt i, hvad den enkelte kan og har lyst til, så du får den fedeste oplevelse.

    Til hendes kurser udfordrer hun, hvad broderi kan og er. Til visible mending går bæredygtighed og håndværk op i en højere enhed, og til broderi med mening(er) kan du udtrykke dig selv, og hvad der gør dig unik gennem badass broderi.

    Hun er mor til 2 og vant til at undervise barselshold på babyernes præmisser. Og hvis mor skal have hænderne fri, er hun altid frisk på at undervise med en baby på armen.

Barselscafe - Intro til broderi

Mangler du et nemt håndværk, som hurtigt er færdigt og ligner en million?
Og har du brug for en kreativ pause i hverdagen, som du lynhurtigt kan tage frem eller lægge fra dig, når babyen kalder? Så er broderi lige noget for dig.

Selv hvis du aldrig har prøvet at brodere, kan du hurtigt komme i gang. Det eneste, du behøver, er at kunne tråde en nål, og så kan du brodere på alt fra tøj til tasker.

Jeg tager en masse forskellig inspiration med til, hvad broderi kan byde på – alt fra kreative lapninger af vores yndlingstøj, som der er slidt huller i, til unik og personlig dekoration for at shine dine ting op.
Og hvis du har lyst, kan du komme i gang med at brodere med det samme, 
 
Hvis du bliver helt vild med at brodere, er du mere end velkommen på et af mine hold: Barsel og broderi, visible mending og broderi med mening(er).

Praktisk info

LOF Midtjylland tilbyder denne intro gratis. Tilmelding er dog stadig nødvendigt.

Eneste udgift kan være, hvis underviser har materialer med som kan købes på stedet af hende.

Nummer
3273210 - Barselscafe - Intro til broderi
Første mødegang
onsdag den 25.10.23 kl. 09:00 - 11:30
Adresse

LOF Midtjylland, Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
onsdag den 25.10.23

Kl. 09:00 - 11:30

Sara Diamant Hamilton Møller

Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 (Lokale 10/Babyloungen)

Se på kort