• Marie Munk

    Mit navn er Marie Munk. Jeg er psykomotorisk terapeut og jordemoderstuderende. Jeg har god erfaring med at undervise fødselsforberedelse med fokus på bevægelse, vejrtrækning og afspænding samt hold med bækkenbundstræning.

    Jeg brænder for at gøre fødslen til en styrkende oplevelse, selv når det ikke går som ventet. Det er vigtigt for mig, at undervisningen giver de bedste forudsætninger til at bruge kroppen som redskab og følge din intuition.

    Sammen med min mand har jeg tre skønne børn.


Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse med redskaber til, at lære smertehåndtering og skabe mere tryghed

Vejen til den gode fødsel er ikke ens for alle. På vore kurser i fødselsforberedelse hos LOF Midtjylland bliver du introduceret til en bred vifte af gennemprøvede redskaber, som kan hjælpe dig med at finde din vej til smertelindring, tillid og samarbejde under fødslen. 

Uanset om du vælger et af vores online forløb eller et kursus med fysisk fremmøde, vil du blive undervist af kompetente og veluddannede undervisere, der gerne besvarer alle dine spørgsmål i forbindelse med den kommende fødsel.

På et fødselsforberedelseskursus hos os lærer du konkret, hvad du selv kan gøre under fødslen, og mens veerne står på. Du lærer om fødslens forløb, vejrtrækningsteknikker og fødestillinger, som vil klæde dig bedst mulig på til, at sikre din mobilitet under fødslen og skabe et mere trygt forløb.

For din partner/ledsager kan det være en stor hjælp at vide, hvordan man støtter den gravide bedst muligt i perioden op til og under fødslen.

Vær opmærksom på at prisen er pr. deltager.

For deltagelse se corona retningslinjerne her: https://lof.dk/lof-midtjylland/information/genabning-af-aftenskolen-6-maj-2021

Praktisk info

Vær opmærksom på at prisen er pr. deltager.
Nummer
212209 - Fødselsforberedelse
Første mødegang
lørdag den 09.07.22 kl. 13:30 - 17:00
Undervisere
Adresse

LOF Midtjylland, Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 350,00
lørdag den 09.07.22

Kl. 13:30 - 17:00

Marie Munk

Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 (Lokale 9)

Se på kort