Foto: Kim Hansen
  • Lotte Mirsal

    Lotte Mirsal er certificeret pilates instruktør fra Bente Tromborg i 2013 og har desuden taget diverse kurser og workshops inden for bla redondobold, pilatesroller og flowpilates.
    Certificeret mindfulnessinstruktør og yoga instruktør ved DGI.
    Lotte Mirsal er uddannet Tekstilformidler i 2010, har arbejdet som strikkedesigner ved Karen Noe design, er medforfatter af strikkebøger mm

Efterfødselsyoga

Yoga for mor og baby

I et roligt tempo arbejder vi med at stabilisere og genskabe styrken efter fødslen, især i dine mavemuskler, din ryg og dine baller. Vi (gen)skaber kontakt til bækkenbunden, samt tager nænsomt hensyn til efterfødselsgener, kejsersnit eller andre gener efter graviditet og fødsel.

Sammen bevæger vi os igennem blide bevægelser og stræk af bryst, skuldre og nakke - de områder, du som ny mor har brug for at afspænde. Og samtidig strækker og afspænder vi de muskler, der under graviditeten er blevet stramme og korte - vi skaber bevægelighed.

Gennem forskellige blide bevægelser, restorative stillinger og vejrtrækningsøvelser balancerer vi både nerve- og hormonsystemet - og støtter din krop i sit helende arbejde efter graviditet og fødsel.

Det er et uformelt forløb, hvor der er plads til både dig og dit barn - plads til at du skal amme/give flaske, trøste, putte og alt det, der ikke kan sættes på pause når man har en lille mus. Du er med på dine og dit barns præmisser, og Lotte guider med udgangspunkt i en stor respekt for din krop, der har gennemlevet en graviditet og en fødsel - alt foregår i dit tempo.

Hver gang vi mødes er det med udgangspunkt i relevante temaer:

- Land i kroppen
- Forbindelse til bækkenbund og kernemuskulatur
- Ro i fordøjelsen
- Grænser og accept
- Feminine flows og kropsbevidsthed
- Yoga og selvomsorg i moderskabet

Er din baby vågen, inddrager vi gerne ham/ham hende i stillingerne og undervejs snakker vi om, hvordan du kan give baby stimuli og kontakt igennem yogaøvelserne.

Efter hver gang inviterer vi på te eller kaffe og snak i vores babylounge. Her er højstole, ammepuder, mikroovn og pusleplads til rådighed.


Praktisk info

Kom i behageligt tøj og medbring en lille dyne eller tæppe til dit barn.

Nummer
2230310 - Efterfødselsyoga
Første mødegang
tirsdag den 25.10.22 kl. 11:00 - 12:30
Undervisere
Adresse

LOF-Midtjylland, Vævervej 10 D, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
3
Pris
Almen
DKK 300,00
Pensionist (kun Viborg Kommune)
DKK 265,00
tirsdag den 25.10.22

Kl. 11:00 - 12:30

Lotte Mirsal

Vævervej 10 D, 8800 (Bevægelokale u/trappen)

Se på kort

tirsdag den 01.11.22

Kl. 11:00 - 12:30

Lotte Mirsal

Vævervej 10 D, 8800 (Bevægelokale u/trappen)

Se på kort

tirsdag den 08.11.22

Kl. 11:00 - 12:30

Lotte Mirsal

Vævervej 10 D, 8800 (Bevægelokale u/trappen)

Se på kort