• Birte Mølgaard

    Birte Mølgaard er billedkunstner, uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding, linien for Tegning og Grafik, 1977-1981. Hun underviser i en række emner som, Maleri og komposition, Akvarel, Croquis mm.

    )

Akvarel kursus - udendørs

Akvarelmaleri har tit ord for at være en meget vanskelig disiciplin.  Hvis det ikke var lidt svært, var det måske heller ikke sjovt …..  og det er ikke umuligt !   Måske har du længe ønsket at komme i gang med at male akvarel.    Her er en mulighed for at få en introduktion – eller for at holde maleriet ved lige, hvis du allerede maler.

Du får på kurset en demonstration af, hvordan du kan begynde på et billede.  Noget af udfordringen ved at arbejde ude er at vælge motiv. Hvordan skal det komponeres og forenkles . Du får desuden instruktion i , hvordan du bruger og blander farverne.  

Alle er velkomne, begyndere såvel som mere øvede.  Det er ikke et krav at være øvet i at tegne.  Grundlæggende tegneteknik kan du få efter ønske. 

MEDBRING :  Klapstol, syltetøjsglas til vand, vandflaske, pensler i forskellig størrelse,  Akvarelpapir , gerne 300 g.  , blyant at tegne op med, f eks 2 B, Farver – f eks Van Gogh eller Cotman .  En tegneplade eller andet bræt som underlag er også en god idé , f eks en tynd pdf plade el . lign.  Et par bomuldsklude .  Evt en skitseblok .
Glem ikke madpakke og drikkevarer !   Praktisk tøj …..   vi satser på godt vejr !!!!!  Men pas på …..    det kan blive vanedannende at male akvarel !


Nummer
111705 - Akvarel kursus - udendørs
Første mødegang
lørdag den 22.05.21 kl. 09:30 - 16:00
Undervisere
Adresse

Borgvold, Hans Tausens Allé, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 325,00
Pensionist
DKK 275,00
lørdag den 22.05.21

Kl. 09:30 - 16:00

Birte Mølgaard

Hans Tausens Allé, 8800 (Foran scenen)

Se på kort