Anna Falk

Mit navn er Anna Falk og jeg er 45år. Jeg er mor til 2 piger på 11 og 13år samt gift på 21.år.

Jeg har praktisk erfaring og tilgang til implementering af sund og nærende kost i familien. Jeg syntes det var en kæmpe udfordring og et nyt syn på madlavning der skulle til for at overgå til vegansk og plantebaseret kost. Det er en ny måde at tænke på og nye smage der skal listes ind på spisebordet.

Jeg er uddannet sygeplejerske, så min tilgang til emnet er sundhedsfaglig og tager udgangspunkt i vores krop og dens behov for at kunne præstere bedst muligt. Jeg har altid haft stor passion for menneskets samlede sundhed (både den fysiske, sociale, mentale og åndelige ) og hvilke livsstilsnøgler der er vigtige for et sundt liv. Jeg er selvlært gennem kritisk at have læst meget litteratur vedr. emnet.

Jeg har for nogle måneder siden afsluttet et 60 timers internationalt online kursus i vegansk kost hvor en tredjedel var praktisk madlavning i køkkenet. Det var det der fik mine øjne op for hvor omfattende sådan en kostomlægning er bare at gå fra vegetarisk til vegansk madlavning. 

Jeg er selv opvokset som vegetar og laver nu mest vegetarisk samt vegansk mad der hjemme, jeg har en balanceret tilgang til mad og et helhedssyn på det at være sund.

Kontaktoplysninger