Lotte Faldt Jensen

Jeg hedder Lotte og jeg er 46 år. Jeg har lavet yoga i ca. 12 år, og i 8 år har jeg haft mit eget Yogastudie som jeg solgte i 2022.

Udover at være yogalærer er jeg terapeut, jeg arbejder med forskellige former for kropsterapi og psykoterapi. Jeg blev interesseret i yoga fordi jeg kunne mærke, at de motionsformer, jeg tidligere lavede, sled på min krop. Det blev en interesse, som har udviklet sig meget, og som går så fint i spænd med alt det andet jeg laver - men for mig, lige som for mange andre, var det udfordrende i starten. Jeg havde altid lyst til at gå fra timer og mit hoved var aldrig stille, selvom læreren så fint instruerede, at det var sådan det skulle være. Det er måske en af grundene til, at der i mine timer altid er plads til alle, og jeg sjældent laver en time, hvor der ikke bliver grinet.

Jeg har flere yoga-uddannelser. Jeg startede med Ashtanga yoga, som er hårdt, disciplineret og pålideligt, serien er den samme, men der er stor udvikling alligevel. Så blev jeg FEET UP Yoga instruktør, som er sjovt og legende. 

I 2019 rejste jeg alene til Indien og uddannede mig i et ashram, efter gurukul system, det vil sige oprindeligt, disciplineret, benhårdt og super udviklende - det åbnede virkeligt mit syn og min måde at være i yoga på, det var en Hatha uddannelse. Herefter har jeg taget uddannelse i Yin og Flow - og jeg elsker det hele.

Jeg er en instruktør, som for det meste træner sammen med mine yogier. Jeg er nærværende og jeg har altid behandlet mange af dem, jeg har trænet. Dette har givet mig et meget stort indblik i de mennesker, der står foran mig. Jeg har lavet Yoga- og udviklingsrejser på en båd i Middelhavet siden 2016.

Min psykoterapeutiske baggrund øger min interesse for sammenhængen mellem det fysiske og psykiske, og dette bruger jeg også tit i min praksis. Jeg glæder mig til at undervise i Viborg og omegn.

Kontaktoplysninger