Corona retningslinjer

Opdatering 13/01-2022

Opdateret 13/01-2022

Aftenskolen er åben igen fra 16/1-2022

December 2021

Fra søndag den 19/12-2021 og 4 uger frem er aftenskolen midlertidig nedlukket gr. covid-19 og den tiltagende smitteudvikling. Alle deltagere som er berørt af ændringer eller aflysninger vil få besked på mail eller sms. Vi håber snart at kunne genoptage den planlagte undervisning.

Fra fredag den 12. november indføres krav om Coronapas ved begivenheder med mere end 200 deltagere indendørs eller mere end 2000 deltagere udendørs.

LOF medvirker til at sikre, at vores deltagere kan færdes trygt, når de deltager i aktiviteter i LOF. I LOF følger vi de almindelige anbefalinger fra sundhedsmyndighederne om at holde afstand, sørge for god og høj hygiejne og for rengøring, samt effektiv og hyppig udluftning.

Vi gør opmærksom på, at vi i visse tilfælde videregiver oplysninger om deltagere, når vi bliver kontaktet af smitteopsporingen.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: Coronasmitte.dk

Er du i tvivl om noget eller har brug for yderligere information, kan du læse mere om den aktuelle situation og myndighedernes gældende retningslinjer på: