Corona retningslinjer

Opdatering 29/11-2021

Coronasituationen udvikler sig.

Fra fredag den 12. november indføres krav om Coronapas ved begivenheder med mere end 200 deltagere indendørs eller mere end 2000 deltagere udendørs.

LOF medvirker til at sikre, at vores deltagere kan færdes trygt, når de deltager i aktiviteter i LOF. I LOF følger vi de almindelige anbefalinger fra sundhedsmyndighederne om at holde afstand, sørge for god og høj hygiejne og for rengøring, samt effektiv og hyppig udluftning.

Vi gør opmærksom på, at vi i visse tilfælde videregiver oplysninger om deltagere, når vi bliver kontaktet af smitteopsporingen.

Coronapas 
Selvom aftenskolen er fritaget fra kravet om coronapas, hvis blot der er under 100 personer på holdet, så foregår meget af vores undervisning hos samarbejdspartnere, som kan være underlagt krav om coronapas – det kan f.eks. være kulturhuse, museer, biblioteker og svømmehaller. Derfor kan man som deltager et af disse steder blive spurgt om gyldigt coronapas i døren, og vi vil derfor opfordre alle til at have passet klar, selvom det ikke er et krav for aftenskolen.

Mundbind
Der er ikke krav på mundbind til aktiviteter i aftenskolen.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: Coronasmitte.dk

Er du i tvivl om noget eller har brug for yderligere information, kan du læse mere om den aktuelle situation og myndighedernes gældende retningslinjer på: