FVU Digital

Vil du gerne styrke dine IT færdigheder?

FVU digital er for dig, der er i job eller ledig og ønsker at blive bedre til IT.

Oplever du, at det driller, når du skal bruge IT eller internet? Er du i tvivl om, hvordan du bruger digitale værktøjer, iPad, smartphone eller computer? Så kan du få hjælp med dette kursus.

FVU digital består af tre trin.

Trin 1.

Du kommer i gang med at bruge computer, iPad eller andre it-værktøjer. Du lærer at bruge mus og tastatur i forskellige programmer. Du lærer at sende beskeder, fx med e-mail. Du lærer også at bruge programmer, som kan hjælpe dig med at læse, skrive og regne.

Trin 2.

Du bliver bedre til at bruge IT og finde information på internettet. Du lærer at redigere, gemme og vedhæfte filer. Du lærer også at bruge programmer, som kan hjælpe dig med at læse, skrive og regne.

 

Trin 3.

Du bliver rutineret i at bruge IT og digitale værktøjer. Du lærer flere funktioner og kan bruge internettet og IT-programmer i din hverdag og på dit arbejde.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig ved at ringe til os på tlf. 8726 2326.

Sorter efter

torsdag den 09.09.21

FVU Digital

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • Er startet - kl. 12:00 - 14:30 om torsdagen

FVU digital er for dig, der er i job eller ledig og ønsker at blive bedre til IT.Oplever du, at det driller, når du skal bruge IT eller internet? Er du i tvivl om, hvordan du bruger digitale værktøjer, iPad, smartphone eller computer? Så kan du få...

Se hold og info