Vigtige fortællinger om at blive far og det gode forældreskab

  Foredrag med Aydin Soei

  Hvordan bliver man selv en god far, når man ikke har nogen at se op til og gerne vil undgå at gentage fortidens fejl? Og hvordan klæder man børnene bedst muligt på til at navigere i verden? Spørgsmålet stilles af sociolog og forfatter Aydin Soei i forordet til bogen ’Fædre’, der er en universel fortælling om fædre og sønner, og om den arv og de værdier, vi ønsker at give videre til vores børn.

  I foredraget på Hovedbiblioteket i Viborg tegner han et portræt af den første generation med etnisk minoritetsbaggrund, som for alvor er rundet af Danmark og illustrerer forskellene i opdragelse mellem forskellige generationer. Og dermed også, hvilket fremtidens Danmark vi bevæger os hen imod.
  Han giver samtidig et indblik i forestillinger om køn og ligestilling, og hvilken betydning faderskabet kan have, når det handler om barnets uddannelses- og livschancer.
  Aydin Soei er kandidat i sociologi fra Syddansk Universitet og en af Danmarks mest vidende foredragsholdere, når det kommer til medborgerskab, radikalisering, bandefællesskaber, integration og unge på kanten.

  Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF Midtjylland, Viborg Folkeuniversitetet, Boligselskabernes Fællessekretariat, Bydelsmødrene i Viborg og Viborg Bibliotek.

  Nummer
  112927 - Vigtige fortællinger om at blive far og det gode forældreskab
  Første mødegang
  lørdag den 25.09.21 kl. 14:00 - 15:30
  Undervisere
  Adresse

  Biblioteket, Vesterbrogade 15, 8800 Viborg

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 50,00
  lørdag den 25.09.21

  Kl. 14:00 - 15:30

  Foreningen Norden

  Vesterbrogade 15, 8800 (Se lokale ved indgangen)

  Se på kort