KÅLhydrater

Blandt alle verdens grøntsager løber kål med guldet.
 
Vil du gerne vide hvorfor? Og vil du inspireres til at få flere kålhydrater ind i dit liv?
 
Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi, viser Anette, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
 
Kål er suveræn på alle måder og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem tarmsystemet, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.
 
Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.
 
Foredraget tager udgangspunkt i Anettes bestseller bog Kålhydrater – Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang som hun har skrevet sammen med Jane Faerber.
 
Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.
Nummer
2290020 - KÅLhydrater
Første mødegang
onsdag den 02.11.22 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
onsdag den 02.11.22

Kl. 19:00 - 21:00

Bindslevs Plads 5, 8600 (Sal A)

Se på kort