Gopler ældes baglæns -

  Hvordan lever man længere?

  Nicklas Brendborg er et af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi og vakte opsigt, da han i 2021 udgav sin bestsellerbog "Gopler ældes baglæns". I dette underholdende foredrag giver han os svaret på hvordan vi kan få et længere liv.

  Videnskaben står på tærsklen til at knække aldringskoden og besvare det gamle spørgsmål: Hvordan får man et langt og sundt liv - og hvad man selv kan gøre for at leve længere. Hvad skal vi spise? Og hvordan skal vi leve? Og hvorfor klager du aldrig igen over at bruge tandtråd?

  For at finde opskriften på et langt liv, tager Nicklas Brendborg os med på en hæsblæsende rejse til klodens fjerneste egne og mest højteknologiske laboratorier. Undervejs vil vi møde zombieceller, gopler der ældes baglæns og både gale og geniale videnskabsmænd- og kvinder.

  Glæd jer til et inspirerende og lærerigt foredrag, som vil forbløffe jer og giver jer en masse stof til eftertanke som sætter gang i hjernen.

  Dukker du op denne aften får du både en forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring samt konkret viden om, hvad man selv kan gøre for at få et længere liv.

  I samarbejde med Favrskov Bibliotekerne

  Arrangementet støttes af Kulturelt samvirke for Favrskov Kommune

  Nummer
  2190240 - Gopler ældes baglæns -
  Første mødegang
  mandag den 03.10.22 kl. 19:00 - 20:30
  Undervisere
  Adresse

  Kulturhuset Inside, Dalvej 1, 8450 Hammel

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 100,00
  mandag den 03.10.22

  Kl. 19:00 - 20:30

  Nicklas Brendborg

  Dalvej 1, 8450 (Fællessalen)

  Se på kort