Fotograf: Sara Galbiati
  • Benjamin Koppel

    Benjamin Koppel (f. 1974), saxofonist, komponist og forfatter. Benjamin har udgivet en lang række plader, og har desuden lagt toner til mange af landets mest kendte numre. Herudover har han spillet med en lang række kendte navne i udlandet. Benjamin Koppel har igennem årene modtaget en lang række priser og hædersbevisninger, bl.a. Palæ Bars Jazzpris (året efter Kenny Drew, året før Duke Jordan), Jacob Gade-prisen o.a. Han er desuden udnævnt til Ridder af Frankrig, Chevalier des Arts et des lettres i 2011 for sit musikalske virke.

Forfatteraften med Benjamin Koppel - Annas sang

Saxofonist, komponist og nu også forfatter: Musikeren Benjamin Koppel har skrevet bogen Annas Sang.

Annas Sang er en anmelderrost og medrivende roman, der er skrevet over hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin.

Annas historie er dramatisk og medrivende. Det er en fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den altovervindende kærlighed.

Der vil på aftenen blive vist nogle videoklip, hvor Anna selv sætter ord på sine oplevelser.

Om bogen:

Hannah (romanens hovedperson) vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker som sine brødre, og ender også med at blive optaget på konservatoriet, hvor hun forelsker sig i den unge idealist Aksel. Friheden og lykken synes at være lige indenfor rækkevidde. Men i hendes jødiske familie betyder slægten og traditionerne alt, og da brødrene afviser ægteskabsmæglerens forslag til jødiske brude og gifter de sig med danske kvinder, er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker?

Arrangeret af Viborg Bibliotekerne og LOF Midtjylland

Nummer
3190011 - Forfatteraften med Benjamin Koppel - Annas sang
Første mødegang
tirsdag den 28.03.23 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Biblioteket, Vesterbrogade 15, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 95,00
tirsdag den 28.03.23

Kl. 19:00 - 21:00

Benjamin Koppel

Vesterbrogade 15, 8800 (Skakbrættet)

Se på kort