Dans, dans, dans - men bliv endelig siddende

  Dans, dans, dans, dans – men bliv endelig siddende

  Foredrag om dansens mange facetter: dans som kunst- og kommunikationsform, som krigsførelse, som sejrsritual, som sportsgren, som opdragelse, som forførelse, som humørspreder, som medicin, som ungdomseliksir, som erindringsfremkalder og som bekæmper af kropsforskrækkelse. Kært barn har mange funktioner. Og mange fans.
  Men der er selvfølgelig også dem, der bliver skræmt ved synet af en diskokugle eller får nervøse trækninger ved erindringen om barndommens danseskole.Kan det danses væk? Dans gør i hvert fald underværker og er kilde til livskvalitet for mennesker verden over.
  Til foredraget går Lotte Printz bag om dansen i alle mulige afskygninger – og I er inviteret med ud på dansegulvet, helt uden at kridte danseskoene!

  Praktisk info

  Lotte Printz - Journalist
  Intet emne er for småt. Intet for stort. Som journalist skal jeg kunne sætte mig ind i hvad som helst – og formidle det.
  Det har jeg siden 2010 gjort via min platform ”Liv i Historien”, hvor især indsamlede erindringer og historiske emner danner baggrund for mine oplæg. ”Liv i Historien” bringer historien til live og levet liv frem i lyset.
  Foredragsvarighed: 2 x 45 min.
  Hjemmeside: www.livihistorien.dk

  Nummer
  2193118 - Dans, dans, dans - men bliv endelig siddende
  Første mødegang
  onsdag den 20.04.22 kl. 13:30 - 15:30
  Undervisere
  Adresse

  Oasen, Brogade 5, 8850 Bjerringbro

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 60,00
  onsdag den 20.04.22

  Kl. 13:30 - 15:30

  Lotte Printz

  Brogade 5, 8850 (Mødesalen)

  Se på kort