Arbejdsglæde - helt enkelt

Kom og bliv inspireret til en øget arbejdsglæde! Jon Kjær Nilsen holder denne tirsdag et særdeles brugbart og humoristisk foredrag, med vægt på konkrete værktøjer deltagerne kan bruge med det samme – alene og især sammen med kollegerne.

Foredraget arbejdsglæde er bygget op omkring en række praktiske eksempler på arbejdspladser der er gået foran – arbejdspladser der har skabt en kultur hvor man har lyst til at komme på arbejde hver morgen. Fagligt hviler foredraget på et solidt teoretisk grundlag, med viden fra den nyeste forskning. Alt samme leveret i øjenhøjde, uden konsulentsnak og TBF’er (TreBogstavsForkortelser). Der trækkes på psykologi, sociologi, gruppedynamik, hjerneforskning og forsøg på mennesker.
Med spørgsmål som - Hvad er arbejdsglæde? Hvad skaber arbejdsglæden i jobbet? Hvorfor det ikke er lige meget med den der arbejdsglæde? Hvad får du ud af det, når du holder af dit job? - kommer Jon omkring konkrete redskaber, tips og inspirerende historier, som kan hjælpe arbejdsglæden ind i dit liv og på dit arbejde.

Foredraget er arrangeret af LOF Midtjylland, Viborg Musiksal og Viborgbibliotekerne.

Nummer
052903 - Arbejdsglæde - helt enkelt
Første mødegang
tirsdag den 03.11.20 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Viborg Musiksal, Gravene 25, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
tirsdag den 03.11.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Jon Kjær Nielsen

Gravene 25, 8800 (Viborg Musiksal)

Se på kort