• Rikke Gilling

    Mit navn er Rikke Gilling Markussen.

    Jeg er 46 år og eksamineret yogalærer inden for Klassisk Hatha Yoga, og har en uddannelse på 1½ år med 230 timers undervisning bag mig.

    I 2019 afsluttede jeg desuden en efteruddannelse (teachers training) inden for Yin Yoga.

    Jeg har tidligere undervist i yoga ved Randers Kommunes Idrætsforening samt egne private hold. Min mission er, at yoga skal kunne dyrkes af alle - uanset forudsætninger, styrke og begrænsninger, og jeg elsker at dele min viden, erfaring og glæde omkring yoga.

     

Mindful Yoga - Workshop

Mindful yoga er traditionel Hatha yoga, men hvor man undervejs praktiserer fuld indre opmærksomhed på følelserne og fornemmelserne i kroppen og på åndedrættet.


Det bliver et yogaprogram med lette og blide yogaøvelser og stillinger, hvor man træner at holde fuld opmærksomhed både ind i og ud af øvelserne. Desuden træner man en særlig opmærksomhed på eftervirkningerne af øvelserne.

På den måde bliver mindfulness funda¬mentet for den yogapraksis, man laver. Det handler om at træne en vågen opmærksomhed – fra øjeblik til øjeblik, og i det være nærværende ind i alle bevægelserne og fornemmelserne, de fører med sig. Man undersøger hele tiden grænseområderne for sin formåen.

De blide øvelser er venlige og behagelige overfor kroppen, så man hele tiden har LYST til at være til stede i kroppen. Man sørger derfor for, at det aldrig bliver så skrapt, at bevidstheden bliver presset ud af kroppen.

Alle kan deltage uanset tidligere yogaerfaring.  Medbring yogamåtte, uldtæppe, en lille pude og evt. yogablokke
 

Nummer
212134 - Mindful Yoga - Workshop
Første mødegang
fredag den 15.10.21 kl. 15:00 - 18:00
Undervisere
Adresse

Bie Center, Nordvestvej 4, 9500 Hobro

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 210,00
fredag den 15.10.21

Kl. 15:00 - 18:00

Rikke Gilling

Nordvestvej 4, 9500 (Bie Center Salen)

Se på kort