Forlaget Rebild

  Mig og Kirsten Hüttemeier

  v/Henrik Bugge-Mortensen

  Når navnet Kirsten Hüttemeier nævnes kommer de fleste uvilkårligt til at tænke på skåneærmer, opskrifter med masser smør og fløde samt ikke mindst TV-serien ”Hüttemeiers Madmagasin”, som i midten af 1990’erne gjorde den kendte madskribent og TV-kok til ren kult.

  Manden bag de populære TV-programmer er Henrik Bugge Mortensen, der tager os med en tur bag kameraet, når han fortæller om samarbejdet med Kirsten Hüttemeier. Et samarbejde, der udviklede sig til et venskab og fire kogebøger bl.a. Kirsten Hüttemeiers biografi ”Mit liv med mad og mennesker”.

  Det hele begyndte ved lidt af en tilfældighed i 1993, hvor Kirsten Hüttemeier medvirkede som gæst i TV2/Nords julekalender, som det år blev optaget på Børglum Kloster. Året efter, da Kirsten Hüttemeier fyldte 80 år, producerede Henrik Bugge Mortensen en portrætudsendelse og her opstod idéen til at lave et egentligt TV-køkken. Det blev til 24 programmer som uge efter uge opnåede seertal på mere end halvanden million seere, hvilket endnu ikke er overgået af noget andet madprogram på dansk TV.   

  Kirsten Hüttemeier_Copyright Forlaget Rebild_2.jpg
  Forlaget Rebild

  Foredrag udbydes af Kulturkaffe, som er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne, LOF Mariagerfjord/Rebild, Frikvarteret og Ældre Sagen Hadsund. Og i prisen indgår kaffe og kage i pausen.

  Nummer
  222701 - Mig og Kirsten Hüttemeier
  Første mødegang
  tirsdag den 11.10.22 kl. 19:00 - 21:00
  Adresse

  Hadsund Kulturcenter, Kirkegade 2-4, 9560 Hadsund

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 100,00
  tirsdag den 11.10.22

  Kl. 19:00 - 21:00

  Henrik Bugge-Mortensen

  Kirkegade 2-4, 9560 (Biografen)

  Se på kort