Kulturkaffe med Emil Midé Erichsen

  - med ombord på Havanna og Wallenberg

  En eventyrlig aften venter os, når Emil Midé Erichsen tager os med ombord på skibene Havanna og Wallenberg.

  Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016. Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra Kurs mod fjerne kyster, vil Emil tage publikum med ombord på Havanas rejse hjemover og med indlevelse fortælle om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

  Turen går også op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens ”nye” skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer tilhørerne med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.


  Med oplevelser og fortællinger fra sydlig halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen, fortæller Emil også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.

  Praktisk info

  Arrangementet er en del af Kulturkaffe, som er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne, LOF Mariagerfjord/Rebild, Frikvarteret og Ældre Sagen Hadsund.
  Nummer
  212707 - Kulturkaffe med Emil Midé Erichsen
  Første mødegang
  onsdag den 10.11.21 kl. 19:00 - 20:45
  Undervisere
  Adresse

  Hadsund Kulturcenter, Kirkegade 2-4, 9560 Hadsund

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 75,00
  onsdag den 10.11.21

  Kl. 19:00 - 20:45

  Emil Midé Erichsen

  Kirkegade 2-4, 9560 (Salen)

  Se på kort