Frode Mulkjær. "Verden iflg. mig og mine venner"

  - Kulturtallerken og højskolekomsammen med fællessang og fortællinger

  Journalist og højskolebestyrer Frode Muldkjær lægger op til et par timer med det, han selv kalder eksistensfråseri, når han torsdag d. 3.november gæster Kulturtallerkenen i Kulturhuset i Arden

  “Vær god ved dig selv og ved andre”, lød det i tre årtier formanede ud af radiohøjtaler til især børn, men også mange voksne lyttede med i Danmarks Radios programmer, når journalist Frode Muldkjær var i æteren. Hans evne til at skabe et særligt univers i 1980’erne og 1990’erne gjorde, at en dag først var skudt rigtigt i gang, hvis man havde lyttet til SyvTi fra Nordjyllands Radio.

  Nu bruger han bl.a. noget af sin tid til at rejse rundt og laver foredrag med en god blanding af sang og munter snak om ”Vennerne” – Peter Plys, DR, Vorherre og journalistikken, Fanden og spisesedlerne, vinkling og fake news, Johannes Møllehave, Lise Nørgaard, B&O, Otto Leisner, Jens Rosendal, Astrid Lindgren, Halfdan Rasmussen, Bertel Haarder, Bjarne Nielsen Brovst, Michael Laudrup, Anker Jørgensen, Fontaine, De to Geder, Solen, Nordenvinden, Medicinmanden, Benny Andersen, Carl Nielsen, Kim Larsen, Harald Bergsted. Og Grundtvig.

  Hør også om børn og børnebørn, der skal oplives og oplæres, der bytter madpakker, skater, leger studieværter, er kærester, mobbes og svigtes, elsker gode forældre, skolen, leverpostej og kakao – og ikke kan sove om natten. Og især ønsker sig nærvær, tid og opmærksomhed.   


  Frode Muldkjær er journalist. Han producerede i tre årtier børneradioprogrammer for DR – bl.a. “Syvti” og “Søndagskvisten”, “Fabulatoriet” og “Børnenes Radioavis”. Han var i 70’erne initiativtager til tribunalet “Vold mod Børn” og foreningen Børns Vilkår.

  I 80’erne tog han initiativ til Børnetelefonen, og i 90’erne var han den første formand for Børnerådet. I 00’erne var Frode Muldkjær pirat på det nordjyske “Kultursørøverskib”, og i 10’erne er han højskoleforstander for sin egen “Garagehøjskolen” i Dronninglund.

  Billede top.png

  Praktisk info

  Kulturtallerken er et samarbejde mellem Kulturhusforeningen, Arden Bibliotek, Værestedet, Blå Kors, Ældresagen, Røde Kors og LOF.

  Vi starter altid med en fællessang og fællesspisning, inden aftenens foredragsholder går på scenen.
  Nummer
  222704 - Frode Mulkjær. "Verden iflg. mig og mine venner"
  Første mødegang
  torsdag den 03.11.22 kl. 18:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 150,00
  torsdag den 03.11.22

  Kl. 18:00 - 21:00

  Frode Mulkjær

  Bluhmesgade 19, 9510 (Salen)

  Se på kort