Anja Ekstrøm

  Claudia Rex - Vild med Dans kendis og OCD ramt

  - Et foredrag under Kulturtallerken i Arden

  Claudia Rex har i løbet af sin dansekarriere været vant til at blive vurderet og forholde sig til andres forventninger til hende.

  Det har i høj grad påvirket hende, og hun kæmper dagligt med sit selvværd og med ikke at lade sig påvirke af andres meninger. Kigger man på Claudias sociale medier, ser alt glamourøst og perfekt ud, men det er ikke hele billedet.

  Claudia kæmper i dag med OCD *) og har sat sig for at punktere den fine facade og inspirere andre til bedre at håndtere forventningspres fra omverdenen og den perfektionisme og nulfejlskultur, der særligt hersker på de sociale medier.

  I foredraget fortæller Claudia åbenhjertigt om sin egen kamp med sit selvværd og dystre tanker. Vi kommer med bag facaden på Claudias ellers glamourøse tilværelse og får en indsigt i de hårde kampe, der ikke vises på de sociale medier.

  Vi udbyder som debatforedrag og der er derfor indlagt tid til både spørgsmål og debat om, hvordan samfundet tackler borgere med de udfordringer Claudia har og har tacklet.

  *)
  OCD; Tvangstankerne er uønskede tanker, der trænger sig på, og som opleves umulige at slippe af med. Og tvangshandlinger er handlinger, som man føler sig tvunget til at udføre igen og igen.

  Praktisk info

  Udbydes under Kulturtallerken i Arden, hvor vi starter med spisning kl. 18 efterfulgt af foredraget kl. 19.  Claudia Rex er i dag ambassadør for OCD foreningen på landsplan
  Nummer
  231701 - Claudia Rex - Vild med Dans kendis og OCD ramt
  Første mødegang
  torsdag den 02.02.23 kl. 18:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  Kulturhuset i Arden, Bluhmesgade 19, 9510 Arden

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 150,00
  torsdag den 02.02.23

  Kl. 18:00 - 21:00

  Claudia Rex

  Bluhmesgade 19, 9510 (Salen)

  Se på kort