LOF Underviser
  • Rikke Gilling
    LOF Underviser
    Mit navn er Rikke Gilling Markussen. Jeg er 46 år, eksamineret yogalærer inden for Klassisk Hatha Yoga, og har en uddannelse på 1½ år med 230 timers yogaundervisning bag mig. Til september 2019 afslutter jeg desuden en efteruddannelse (teachers training) inden for Yin Yoga. Jeg tidligere undervist i yoga ved Randers Kommunes Idrætsforening samt egne private hold. Min mission er, at yoga skal kunne dyrkes af alle - uanset forudsætninger, styrke og begrænsninger, og jeg elsker at dele min viden, erfaring og glæde omkring yoga.

Yin og Yang Yoga mix - WORKSHOP

Yin yoga er en passiv, fodybende og meditativ yoga-form, hvor vi laver blide/intense stræk 3-6 minutter i hver stilling, og yang yoga er aktiv yoga, hvor vi glider dynamisk fra stilling til stilling i takt med åndedrættet.

Begge måder at dyrke yoga på har noget at tilbyde, og de to former supplerer hinanden. Yang yoga skaber kontakt med kvaliteter som dynamik, styrke, mod, aktivitet og handling. Yin yoga er fortrinlig til at fremme kvaliteter som overgivelse, hengivelse, accept og rummelighed.

Både yin og yang fremmer sindsro, kropslig forankring, gennemstrømning og dyb centrering af bevidsthed – den tilstand vi kalder yoga! Sat sammen giver de en balanceret yogapraksis.

 

Alle kan deltage uanset tidligere yogaerfaring.

 

Yogamåtte og andet udstyr vil være til rådighed, men medbring gerne en lille pude og et uldtæppe.

 

Påklædning: løst, afslappet tøj.

Nummer
200133 - Yin og Yang Yoga mix - WORKSHOP
Første mødegang
torsdag den 18.06.20 kl. 18:30 - 21:00
Undervisere
Adresse

Nordvestvej 4, 9500 Hobro (Bie Center)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
torsdag den 18.06.20

Kl. 18:30 - 21:00

Med Rikke Gilling

Nordvestvej 4, 9500 (Bie Center)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom