Jagtkursus - Tilberedning af vildt

Jagtriffel mand

Underviser

Jens Langhoff

Jagtkursus - Tilberedning af vildt

Pederstrupvej 22


Tilberedning af jagtmad handler om at forvandle frisk vildt til lækre og smagfulde retter. Jagtmad kræver en særlig tilgang, da kødet ofte er magert og har en kraftigere smag end almindeligt kød.


Typisk tilberedes jagtmad ved langsom stegning, braisering eller simrekogning for at fremhæve smagen og sikre mørt kød.


Samtidig bruges der ofte urter, bær og svampe, som komplementerer vildtets naturlige aroma. Med de rette teknikker kan man skabe enkle og autentiske retter, der fejrer naturens egne råvarer.


En del af undervisningen er allerede fastlagt, men derudover har du mulighed for selv at være med til at planlægge nogle af timerne.


Jens Langhoff tager sig af det mere praktiske.



Indlæser frie pladser...

Betal med

Priser

Almen

DKK 1.200,00

Info

Nummer

261344

Første mødegang

torsdag 08.01.2026, kl. 18.00

Adresse

Horslunde gl. Landsbyordning, Pederstrupvej 22, 4913 (Skolekøkken)

Cookie deklaration



Titel mangler

Besked mangler

Velkommen

Log ind med din email