Malakæde - lav din egen

  En aften og en lørdag

  Lav din egen malakædeVil du lave et smykke til dig selv eller en, du har kær. En mala har oftest 108 perler og bruges som energiredskab eller som bedekrans. I østen bruges den til meditation ofte med et mantra. En mala er også et spirituelt smykke, som har sin særlige energi, der kan understøtte noget, du har brug for eller gerne vil forstærke.

   

  En mala kan bindes af forskellige perler, halvædelsten og naturmaterialer, som træ, ben, frø eller lava. Hver perle adskilles af en lille knude. På dette kursus lægges op til, at du også bruger perler og sten fra dine gamle kæder, som du så skiller ad, rengører og genbruger.

   

  Tirsdag præsenteres malaen  i teori . Der vil være eksempler, som du kan lade dig inspirerer af. Du vælger on-line de sten/perler, du gerne vil bruge. Husk telefon eller tablet til at søge.

  Du har måske de gamle kæder med, som du tænker at genbruge. Når du har valgt sten på nettet og bestiller jeg dem hjem.  Du betaler, ud over kursusprisen, for de materialer, du bruger.

   

  En måned efter mødes vi igen en lørdag. Du præsenteres for teknikken bag at binde malaen. Du laver din egen og vi bruger dem afslutningsvis til en kort  meditation. Undervejs lytter vi til mantramusik, brænder røgelse og hensætter os selv til en hyggelig østerlandsk atmosfære.

   

  Du tager selv frokosten med.

   

  Nummer
  231065 - Malakæde - lav din egen
  Første mødegang
  tirsdag den 07.02.23 kl. 19:00 - 21:00
  Undervisere
  Adresse

  LOF - Huset - Nykøbing F., Vestensborg Allé 1, 3. (oven p, 4800 Nykøbing F

  Se på kort

  Mødegange
  2
  Pris
  Almen
  DKK 230,00
  tirsdag den 07.02.23

  Kl. 19:00 - 21:00

  Søs Rask Andresen

  Vestensborg Allé 1, 3. (oven p, 4800 (Undervisningslokale 1)

  Se på kort

  lørdag den 18.02.23

  Kl. 10:00 - 13:30

  Søs Rask Andresen

  Vestensborg Allé 1, 3. (oven p, 4800 (Undervisningslokale 1)

  Se på kort