Foredrag på Højskolen Marielyst

Osse li’ på en studs

Per Pallesen er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra ikoniske Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige udtryk som “osse li’ på en studs” og “what do you have in your tæjsk today”. Lige så kendt er Pallesen som den ene halvdel af én af de største succeser i dansk underholdning Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater.

 

Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1600 optrædener på tv og i radioen er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen gennem sin imponerende karriere har oplevet. Men når han selv får muligheden for at fortælle, så tryllebinder han publikum med et underholdende foredrag om sit liv. Mandag 18. oktober kl. 19:30 sker det på Højskolen Marielyst.

 

Her vil Per Pallesen ærligt fortælle om et langt liv i dansk showbizz, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid valgte arbejdet til – også på bekostning af familien.

 

Foredraget giver et unikt indblik i dansk teater fra Dirch til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen og et blik ind bag det røde scenetæppe. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder – og det taler Per Pallesen også om.

 

Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF Lolland Falster og billetter købes på højskolens hjemmeside – www.hsmarielyst.dk/arrangementer

 

 

Nummer
210164 - Foredrag på Højskolen Marielyst
Første mødegang
mandag den 18.10.21 kl. 19:30 - 21:00
Undervisere

Adresse

Højskolen Marielyst, Bøtøvej 2, 4873 Væggerløse

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
mandag den 18.10.21

Kl. 19:30 - 21:00

Bøtøvej 2, 4873 (Koncertsal)

Se på kort