Webinar: SEO - søgemaskineoptimering

For begyndere og næsten begyndere :-)
Få nye kunder – lær at arbejde med SEO i din markedsføring Søgemaskineoptimering er en vigtig del af markedsføringen i LOF. Søgemaskineoptimering kaldes også SEO og handler om, at din hjemmeside og dine tilbud bliver synlige, når nye kunder søger efter dem via søgemaskinen Google. På kurset får du en introduktion til, hvad SEO er. Du lærer, hvordan du ved hjælp af små justeringer på din hjemmeside bliver mere synlig for Google og dermed får nye kunder.


Hvad er SEO?
Flere og flere af vores kunder leder efter aktiviteter og tilbud på nettet frem for i et trykt katalog. Når en ny kunde skriver ”yoga i Vejle” ”hækling på Fyn” eller ”madlavningskurser i Thisted” på søgemaskinen Google, leder Google efter hjemmesider, der matcher kundens søgning. SEO handler om at blive klogere på, hvilke ord og sætninger en ny kunde søger på.

Hvordan gør man?
Gennem mindre ændringer i jeres kursustekster, små tilføjelser i Umbraco og ved at justere et par andre ting på hjemmesiden, kan I sørge for, at jeres LOF afdeling og jeres tilbud kommer frem længere oppe på Googles liste end AOF’s, FOF’s eller vores øvrige konkurrenter.

Kom i gang
Er I endnu ikke gået i gang med at arbejde med SEO, så har i chancen nu. SEO er ikke svært, men kræver lidt arbejde og tålmodighed. Resultatet viser sig desværre ikke med det samme. Derfor er det vigtigt, at I går i gang så snart som muligt. 

Nummer
2131 - Webinar: SEO - søgemaskineoptimering
Første mødegang
tirsdag den 28.09.21 kl. 10:00 - 12:00
Adresse

Online,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 100,00
tirsdag den 28.09.21

Kl. 10:00 - 12:00

Jacob Kofoed

1620 (Teams)

Se på kort