Vær effektiv med din PowerPoint

  Kurset henvender sig til dig, der har den grundlæggende viden og kendskab til brugen af PowerPoint. På onlinekurset sætter vi fokus på, hvordan du som underviser kan gøre din PowerPoint-præsentation mere effektiv i din undervisning.

   

  På kurset gennemgår vi 3 emner:

  1) Fokus

  2) Forståelse

  3) Husk det

   

  Hvilke elementer er vigtigst? Hvad er et godt layout? Hvordan gør jeg min undervisning mere effektiv? Hvordan holder jeg fokus med præsentationen?

   

  Vi gennemgår og viser hvordan du går fra en hvid baggrund med sort tekst, til spændende, effektive og fokuserede slides, der holder en ensartet rød tråd gennem hele præsentationen.

   

  Du har rig mulighed for selv at sidde med dit eget PowerPoint åbnet, samtidigt med at du deltager på kurset. Evt. kan du sidde med 2 skærme foran dig (tablet og PC), hvor kurset kører på tablet og du selv sidder med dit PowerPoint på PC'en.

   

  Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men der vil af gode grunde ikke blive taget individuelle hensyn på kurset.

   

  Du går fra kurset med rygsækken fuld af ny viden og værktøjer, der er med til at forme din PowerPoint-præsentation til en mere fokuseret og imødekommende undervisning.

   

   

  Underviser: Martin Kronborg, konsulent hos Verisure. Uddannet som multimediedesigner og arbejder freelance hos LOF Haslev, med fokus på deres sociale medier, markedsføring.

  Nummer
  2109 - Vær effektiv med din PowerPoint
  Første mødegang
  tirsdag den 09.03.21 kl. 17:00 - 19:00
  Undervisere
  Adresse

  Online,

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 150,00
  tirsdag den 09.03.21

  Kl. 17:00 - 19:00

  Med Martin Kronborg

  1620 (Zoom)

  Se på kort