Inspiration til LOF aktiviteter i det fri

  Det er givende at indtage naturens atmosfære med alle sanser.

  Rent evolutionært er det kun 5 sekunder siden, vi rykkede ind i byerne og fik en smartphone i hånden. Så biologisk set er naturen det velkendte miljø, hvor vi føler os trygge. Derfor reagerer vores hjerne og krop så positivt på at se træer og vand, høre fuglene synge og indsnuse naturens dufte. Det er noget, de fleste kan genkende, og som kan få os til at slappe af.

   

  Med den viden og med de begrænsninger som vi har i samfundet grundet Corona, så har LOF rigtig mange muligheder for at flytte flere af vores fag ud i naturen. På dette lille inspirationskursus vil vi give en række konkrete eksempler på aktiviteter i det fri, der vil være tips til aktiviteter og øvelser – særligt i forhold til at fremme mental sundhed. Vi vil også drøfte hvordan vi kan tiltrække særligt udsatte målgrupper. Markedsføring af ud i det fri tilbud bliver også italesat.

  Kurser er tilrettelagt for undervisere – uanset fag. Skoleleder er også meget velkommen, da kurset giver inspiration til at tage LOF's aktiviteter ud i det fri.

   

  Underviser: Dorthe Lykke Olesen, udviklingskonsulent, LOF's landsorganisation, master i sundhedspædagogik og Pilates underviser

  Nummer
  2111 - Inspiration til LOF aktiviteter i det fri
  Første mødegang
  torsdag den 11.03.21 kl. 16:30 - 17:30
  Undervisere
  Adresse

  Online,

  Se på kort

  Mødegange
  1
  Pris
  Almen
  DKK 0,00
  torsdag den 11.03.21

  Kl. 16:30 - 17:30

  Med Dorthe Lykke Olesen

  1620 (Zoom)

  Se på kort