I LOF passer vi godt på hinanden

Medmindre vi giver besked om andet, behøver du ikke at bære mundbind eller at have et coronapas for at deltage i LOF's aktiviteter.

Vi lægger vægt på, at alle trygt skal kunne deltage i LOF. Derfor sørger vi for, at sundhedsmyndighedernes retningslinjer overholdes. Du kan hjælpe dig selv og dine medkursister ved at sætte dig godt ind i reglerne. 

Selvom reglerne gradvist lempes, har vi generelt stor opmærksomhed på hygiejne og på at forebyggelse af kontaktsmitte.

Coronapas
Fra den 14. juni er det muligt at deltage i aftenskolens aktiviteter uden et coronapas. Der kan dog være undtagelser. Det er for eksempel der, hvor de bygninger eller aktører, der huser LOF's aktivitet er underlagt andre regler. er du i tvivl, så spørg din lokale skoleleder.

Du kan læse mere om reglerne for coronapas samt hvordan du får et på:

https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas

Mundbind
Fra den 14. juni er det ikke påkrævet at bære mundbind til aftenskolens aktiviteter. Der kan dog være undtagelser, hvis vores samarbejdspartnere kræver brug af mundbind. I så fald vil den lokale skoleleder give besked.

Afstand
Vi holder to meters afstand, når der er muligt og altid mindst en meter. Alle vores lokaler er målt op, så vi kan sikre at vi kan overholde afstandskravene.

Ved sang, råb, foredrag og anden aktivitet med kraftig udånding holder vi mindst 2 meters afstand. Afstand vurderes fra næse til næse.

Vi har fokus på at undgå trængsel, når deltagere går fra det ene sted til det andet så som ind og ud af klasselokaler, på gange og øvrige fællesarealer.

Oplevelsesaktiviteter
Også på vores oplevelsesaktiviteter gælder afstandskravet. Vær med til at passe på dig selv og hinanden i tiden rundt om arrangementet - fx i køen til toilettet, i køen ind til foredraget eller hvis der er kø, når du skal forlade LOF's aktivitet. 

Vi passer på hinanden
Vi beder vores deltagere om at:

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
  • Hold afstand og bed andre om at tage hensyn
  • Medbring gerne eget udstyr i det omfang, det er muligt
  • Mød gerne op omklædt til undervisningen
  • Møde ikke op, hvis du er syg og bliv hjemme indtil 48 timer efter du har haft symptomer. Det samme gør sig gældende, hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19

Er der aktiviteter, hvor særlige forholdsregler gør sig gældende, sender vi besked ud til alle deltagere inden aktivitetens start.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din lokale LOF-afdeling.