LOF inviterer til samtaler, natur og suppe

LOF inviterer til samtaler, natur og suppe

Hos LOF finder du en række tilbud der foregår ude i naturen.

Klik her for at finde LOFs tilbud i naturen

Hvis du har en gruppe der gerne vil gå ture, træne lidt undervejs, samtale og evt. nyde et udemåltid sammen, så kontakt din lokale LOF skole.

Vi kan arrangere ture som fx Natur & Suppe, hvor du bliver en del af et hold med en gåguide, der leder deltagerne ud på forskellige ruter i lokalområdet. Gåguiden kan forestå øvelser, så vi får rørt hele kroppen. Tempoet på vandreturen er roligt, så alle kan være med.

Så trænger du til frisk luft, gode samtaler og ny energi, så tag suppe med i termokanden, og kom med på vores ture ud i naturen i gode fællesskaber.

Fællesskab

I denne tid kan mange savne at være en del af et fællesskab og gøre noget aktivt sammen med andre.

Aftenskolens tilbud – som fx Natur & Suppe er tænkt som en fremstrakt hånd til dig, der trænger til at komme ud og få en oplevelse sammen med andre i trygge rammer.

Natur & Suppe fokuserer derfor meget på fællesskabet. Der sker noget helt særligt, når man spiser sammen. Derfor beder vi deltagerne medbringe et let måltid fx suppe, så vi kan spise sammen undervejs. Gåguiden hjælper med at sætte gang de gode samtaler gennem forskellige samtalekort.

Kender du nogen, der har godt af selskab, så gør gerne opmærksom på Natur & suppe og invitere dem med.

Praktisk

LOF er meget opmærksom på deltagernes sundhed. Derfor er det hold med få deltagere, og vi holder god afstand til hinanden undervejs.

Husk fornuftig påklædning og gode travesko.
Medbring et siddeunderlag og en lille flaske håndsprit.

ABC for mental sundhed 

LOF er partner i ABC for mental sundhed, og ser Natur & Suppe som et aktuelt tiltag i forhold til at fremme mental sundhed.
Læs mere på abcmentalsundhed.dk

Natur & Suppe er udviklet af LOF og støttet af Velliv Foreningen