EU rejse til Sydbalkan i september

Er du senior og nysgerrig på verden? Så har du mulighed for at deltage i en spændende rejse til Balkan. Vi rejser mellem den 29. september og den 10. oktober.

Om rejsen
Denne rejse tager dig med til det historie- og kulturfyldte sydlige Balkan. Det er både et gammelt og et nyt Europa, hvor næsten alle samfundsstrukturer er anderledes, end vi kender. Det eneste, der matcher den dramatiske historie, er de fascinerende kulturer, vidunderlige landskaber og de mange skæbner. Vi graver et par spadestik dybere på denne rejse og møder også landene gennem vores særarrangementer med foredrag, debatter og mødet med de lokale. Der er dansk rejseleder på hele turen.

Læs mere om rejsen her 

Hvad er Erasmus++
Vi Vil Europa-initiativet mener, at senirorer skal have samme mulighed for kulturudveksling som studerende. Derfor har vi tilføjet et ekstra + på det allerede eksisterende program Erasmus+ . Læring sker gennem hele livet. Vigtigst af alt så forsvinder lysten til at lære nyt ikke med alderen. Nok snarere tværtimod. Der er flere Erasmus ++ rejser i støbeskeen.

Læs mere om "Vi vil Europa" her