Praktikant søges til LOF Midtjylland Forår 2023

Søger du praktikplads i Foråret 2023, så læs med her! Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation el.lign., og har du lyst til at prøve kræfter med virkeligheden og få omsat teori til praksis? Så kan vi tilbyde en spændende halvårspraktik hos os.

Hvad søger vi?

Vi søger en praktikant til LOF Midtjylland, som har lyst og energi til at arbejde med kommunikation og formidling i en virksomhed, som udbyder et stort antal kurser, arrangementer, foredrag og udflugter hvert år. 

Hvad tilbyder vi?

En praktikperiode med et stort fokus på kommunikativt arbejde alt efter interesse og fagligt niveau. Vi giver dig mulighed for en praktik, hvor du kan opnå praktiske, faglige og personlige kompetencer i at udføre, organisere og formidle – alt efter, hvad du har lyst til og som interesserer dig. 

Det kommer du bl.a. til at prøve kræfter med:

 • Idé- og konceptudvikling af nye kommunikative tiltag (nyhedsbreve, aktiviteter, specifikke kampagner, samarbejde m.m.)
 • Planlægning af kurser og kontakt med potentielle undervisere
 • Planlægning og produktion af indhold samt annoncering til sociale medier
 • Redigering og vedligeholdelse af LOF Midtjyllands hjemmeside i vores system Umbraco
 • Korrekturlæsning af diverse tekster
 • SEO optimering 
 • Kommunikationsrelaterede ad hoc opgaver
 • Oprette kurser og hold inde i vores ASA system

Hvem er du?

 • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, marketing, sprog, medievidenskab el.lign.
 • Du interesserer dig for kommunikation
 • Du brænder for og har flair for at skrive og har styr på din danske grammatik
 • Du har stor lyst til at arbejde i en folkeoplysende organisation med stor faglig bredde og åbne kollegaer, hvor du både kan give, lytte og lære
 • Du er ikke bange for at tage fat og arbejde selvstændigt.

Hvem er vi?

LOF Midtjylland er en folkeoplysende forening og aftenskole med aktiviteter i Viborg, Favrskov, Randers og Silkeborg kommune. Derudover driver LOF Midtjylland – LOF skolerne i Syd- og på Norddjurs.

LOF Midtjylland har til formål at tilbyde undervisning, aktiviteter og debatskabende arrangementer.  Folkeoplysningen er for alle og der er god mulighed for, at opleve  fællesskabende oplevelser inden for den enkelte’s interessefelt.

Hos LOF Midtjylland er der mange fællesskabende aktiviteter som f.eks. yoga, malekurser, førstehjælp, træning, musik og sang og kreative fag som strik og hækning samt madkurser med inspiration fra hele verden.
Vi udbyder også kompetence udviklende kurser indenfor FVU – området; Dansk, Engelsk, Matematik og It samt ordblinde undervisning.

Vi er i rivende udvikling med brede faglige kompetencer og vil gerne on-boarde nye kollegaer!

Lyder det som noget for dig, så fortæl os, hvorfor du er vores næste praktikant. Send os din ansøgning og dit CV til: kontor@lof-midtjylland.dk

Arbejdssted og varighed:

Du kommer til at blive en del af vores kontor på Vævervej 10 c, 8800 Viborg.
Praktikstillingen er på fuldtid, og praktikperioden er på fire-seks måneder. Perioden kan udvides, hvis din uddannelse tillader det, og der er tale om en ulønnet praktikstilling.

Vi afholder løbende samtaler og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat, så send din ansøgning så hurtigt som muligt. Vedlæg også gerne et eller flere eksempler på en tekst, du har skrevet, eller andet relevant.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, skal du kontakte: 
Skoleleder Lone Husted, husted@lof-midtjylland.dk
Tlf. 29 81 13 37