• Lotte Mirsal
    Lotte Mirsal er certificeret pilates instruktør fra Bente Tromborg i 2013 og har desuden taget diverse kurser og workshops inden for bla redondobold, pilatesroller og flowpilates.Certificeret mindfulnessinstruktør og yoga instruktør ved DGI.Lotte Mirsal er uddannet Tekstilformidler i 2010, har arbejdet som strikkedesigner ved Karen Noe design, er medforfatter af strikkebøger mm

Online Workshop i vævestrik

Vævestrik er en teknik til flerfarvemønstring – dog strikkes kun med en farve af gangen, så ingen tråde filtrer sig sammen. Mange sjove og fine mønstre kan strikkes med denne teknik.

På workshoppen vil du lære grundteknikken til vævestrik samt blive introduceret til flere forskellige vævestrikkede mønstre.

Alt er næsten som det plejer at være. Jeg kan se dig og du kan se mig, vi kan tale sammen dog mødes vi ikke. Men på den måde kan jeg guide og vejlede igennem workshoppen, som hvis vi var fysisk sammen.

Sæt dig godt til rette hjemme i din stue (foran skærmen) find kaffe samt garn og pinde frem – jeg glæder mig til at se dig. Hav garn og pinde i passende størrelse klar.

Praktisk info: Du skal kunne strikke ret og vrang.

Praktisk info

Undervisningen foregår via ZOOM, og du vil på 1. undervisningsdag modtage et link, så du kan komme på den digitale undervisningsplatform. Vi anbefaler, at man forinden har prøvet programmet af, så man ved, at det virker. Log gerne ind i lidt god tid, den første gang.
Underviseren kan ikke forventes at være så IT-kyndig, at de kan hjælpe med andet end selve programmets funktioner.

Nummer
001922 - Online Workshop i vævestrik
Første mødegang
tirsdag den 02.06.20 kl. 19:00 - 20:30
Undervisere
Adresse

On-line undervisning, , ()

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Intro-pris
DKK 50,00
Intro-pris pensionist Viborg Kommune
DKK 40,00
tirsdag den 02.06.20

Kl. 19:00 - 20:30

Med Lotte Mirsal

, ()

Se på kort