• Rie Skov
    Rie Skov er Iyengar® Yoga lærer og har en baggrund som sygeplejerske. Har undervist i yoga siden 1995. Blev i 2008 certificeret Iyengar Yoga Teacher fra Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute i Pune, Indien. Rie´s passion at give alt det gode Yoga gør for hende videre til andre. Rie underviser i Iyengar Yoga på flere forskellige niveauer. Det er altid muligt at finde et hold der passer til din fysiske formåen. Individuel undervisning kan være en idé hvis du savner inspiration til hjemmetræningen eller har specifikke fysiske problemer.

Online Iyengar Yoga

Der arbejdes med de grundlæggende asanas (stillinger) med fokus på at styrke og smidiggøre kroppen og forberede den til de mere krævende asanas. Der lægges vægt på at skabe en dynamisk balance mellem styrke og smidighed, udholdenhed og afslapning. Stillingerne (asanas) udføres detaljeret, præcist og med stor opmærksomhed og koncentration. Der bruges hjælpemidler, som gør det muligt at få det optimale ud af øvelserne og korrigere i henhold til kroppens anatomi.

Du har brug for en måtte, to yoga klodser, et yogabælte og en yogapølle eller to tæpper der kan rulles sammen til en pølle. Hvis du ikke har yogaredskaberne så brug en strop, et reb eller lignende som bælte og brug bøger eller en lille skammel i stedt for yoga blokkene.

Vi vil starte med en stillestund hvor vi vender opmærksomheden indad, derefter fysisk træning på måtten og hver gang slutter vi med en god afspænding.

Iyengar Yoga har en bred målgruppe. Hvad enten du er ung eller gammel, ude af form eller i god form, kan Iyengar Yoga hjælpe dig til at få en bedre form og få det bedre i det hele taget.


Praktisk info

Undervisningen foregår via ZOOM, og du vil på 1. undervisningsdag modtage et link, så du kan komme på den digitale undervisningsplatform. Vi anbefaler, at man forinden har prøvet programmet af, så man ved, at det virker. Log gerne ind i lidt god tid, den første gang.
Underviseren kan ikke forventes at være så IT-kyndig, at de kan hjælpe med andet end selve programmets funktioner.

Nummer
001912 - Online Iyengar Yoga
Første mødegang
onsdag den 13.05.20 kl. 17:00 - 18:30
Undervisere
Adresse

On-line undervisning, , ()

Se på kort

Mødegange
6
Ny pris (hold er startet)
Intro-pris
DKK 100,00 300,00
Intro-pris pensionist Viborg Kommune
DKK 77,00 230,00
onsdag den 13.05.20
Er blevet afholdt
onsdag den 20.05.20
Er blevet afholdt
onsdag den 27.05.20
Er blevet afholdt
onsdag den 03.06.20
Er blevet afholdt
onsdag den 10.06.20

Kl. 17:00 - 18:30

Med Rie Skov

, ()

Se på kort

onsdag den 17.06.20

Kl. 17:00 - 18:30

Med Rie Skov

, ()

Se på kort