Yoga Workshop: Chakra- og meridian systemet

Denne workshop er en udvidet yoga klasse, hvor vi fokuserer på chakraernes og meridianernes betydning for vores balance, både energimæssigt, fysisk, mentalt, - og spirituelt.
Kort fortalt er chakraerne, eller ”energihjul”, en betegnelse for 7 energicentre langs kroppens midterakse, som opsamler og fordeler energi i vores system, bl.a. via nerve- og meridianbanerne. 
Chakraerne repræsenterer hver især et livsområde, og er et chakra i ubalance, påvirker dette energibalancen i hele kroppen. 
Meridiansystemet er vores energi-netværk i kroppen, som påvirker både vores organer og fysiologiske system.  Vi har 14 medianbaner i kroppen, som forsyner hver deres organ eller system i kroppen med energi, og vores velbefindende er afhængig af, at energien flyder frit og uden blokeringer.
Workshoppen er primært lagt an på praktiske øvelser for vores chakraer og meridianer, i form af meditationer, meridianstrygninger og specifikke yogaøvelser, hvor du bliver guidet til at mærke efter, slippe spændinger og blokeringer. Herved genskaber du balancen i krop og sind og styrker energi-flowet i kroppen.
Vi afslutter øvelserne med en afspænding.
Alle kan være med, blot man har et åbent sind og en interesse i denne form for energiarbejde.
Du får desuden nogle enkle øvelser, som du kan bruge i din hverdag, med dig hjem.
Alle kan være med, og har du spørgsmål eller særlige udfordringer, er du velkommen til at kontakte yogalærer Aase Dam Hellerup på tlf. 2029 1838. 


Nummer
912386 - Yoga Workshop: Chakra- og meridian systemet
Første mødegang
fredag den 08.11.19 kl. 15:30 - 18:00
Undervisere
Adresse

LOF Midtjylland, Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 160,00
Pensionist
DKK 140,00
fredag den 08.11.19

Kl. 15:30 - 18:00

Med Aase Dam Hellerup

Vævervej 10 C, 1. sal, 8800 (Lokale 9)

Se på kort