• Rie Skov
    Rie Skov er Iyengar® Yoga lærer og har en baggrund som sygeplejerske. Har undervist i yoga siden 1995. Blev i 2008 certificeret Iyengar Yoga Teacher fra Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute i Pune, Indien. Rie´s passion at give alt det gode Yoga gør for hende videre til andre. Rie underviser i Iyengar Yoga på flere forskellige niveauer. Det er altid muligt at finde et hold der passer til din fysiske formåen. Individuel undervisning kan være en idé hvis du savner inspiration til hjemmetræningen eller har specifikke fysiske problemer.

Yoga i Egeskoven

Kom med til en fantastisk oplevelse, hvor naturen, yogaen og dejlige smage smelter sammen og bliver omdrejningspunkt for skønne oplevelser. I naturen skærpes vore sanser og vi bliver mere nærværende og bevidste om vores tilstedeværelse i nuet. Det hele foregår ved Hotel Egeskoven i Hald Ege og i den skønne skov, der omkranser hotellet.

Iyengar Yoga ® lærer Rie Skov sørger for, at du via yogaens stillinger bliver guidet ind i dig selv, og åbner dig for dit sanseunivers. Vi vil lave dejlig fordybende yoga på plænen ved Hotel Egeskoven, derefter nydes en lækker brunch i de hyggelige lokaler, og som afslutning går vi en tur i skoven, hvor træer og terræn bliver naturlige steder at holde pause og lave blide stræk.

Alle kan være med til dette arrangement. Du behøver ikke at have lavet yoga før, men skal selvfølgelig have lyst og fysik til at lave yoga og kunne gå en tur i almindeligt tempo. Undervisningen bliver så alle - uanset erfaring - kan være med og få en god oplevelse.

Det er bedst at have tøj på, som du kan bevæge dig i, fx leggings eller tights. Medbring tøj passende til vejret. I tilfælde af regn flyttes yogaen indendørs.

Medbring yogamåtte og yogabælte.

Program:
Yoga fra 9.30-11.00
Brunch fra 11.00-12.30
Yoga-Gå-tur i skoven kl. 12.30-13.30

Sidste frist for tilmelding den 19. maj. 


Nummer
011498 - Yoga i Egeskoven
Første mødegang
lørdag den 13.06.20 kl. 09:30 - 13:30
Undervisere
Adresse

Hotel Egeskoven, Egeskovvej 26, Hald Ege, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 450,00
lørdag den 13.06.20

Kl. 09:30 - 13:30

Med Rie Skov

Egeskovvej 26, Hald Ege, 8800 (Græsplænen ved hotellet)

Se på kort