FVU Engelsk

Vil du gerne blive bedre til det engelske sprog?

FVU engelsk er til dig, der er i job og gerne blive bedre til engelsk. Måske har du svært ved det i hverdagen eller skal bruge sproget på dit arbejde. Her kan et FVU kursus hjælpe dig til at blive bedre til at læse, stave, skrive og tale engelsk.

Vi har FVU-undervisning i engelsk på fire forskellige trin.

Hvert trin kan afsluttes med en trinprøve.

 

Trin 1.

Vi starter med helt enkle ord og sætninger. Du taler engelsk med andre i et langsomt tempo, og du læser og skriver enkle ord og sætninger. Du lærer også at bruge ordbøger og hjælpemidler. 

 

Trin 2.

Du øver dig i at tale engelsk, fx om din hverdag og dit arbejde. Du lærer at forstå det vigtigste i samtalen. Du lærer nye ord og udtryk, som du bruger ofte. Du lærer også at bruge ordbøger og hjælpemidler.

 

Trin 3.

Du forstår mere og mere, når du er med i en samtale på engelsk. Det bliver lettere for dig at tale, så andre kan forstå dig. Du lærer flere ord og kan fortælle mere på engelsk. Du lærer også at bruge ordbøger og hjælpemidler.

 

Trin 4.

Du bliver bedre til at bruge engelsk i hverdagen og på dit arbejde. Du kan fortælle og forklare ting og taler mere sammenhængende. Du lærer også at bruge ordbøger og hjælpemidler.

 

Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at ringe til os på tlf. 8726 2326.

Sorter efter

mandag den 09.01.23

FVU - Engelsk

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • Er startet - kl. 12:00 - 14:30 om mandagen

mandag den 20.02.23

FVU - Engelsk

  • Ledige pladser
  • Viborg
  • Er startet - kl. 18:15 - 21:00 om mandagen
Underviser 

Er du i arbejdsstyrken og vil du gerne blive bedre til engelsk?FVU-engelsk er et tilbud om grundlæggende engelskundervisning tilrettelagt ud fra dine behov i hverdagen og i arbejdslivet. Undervisningen er delt på 3 trin, og du har mulighed for at...

Se hold og info