Forfatteraften med Anne-Cathrine Riebnitzsky

Hør succesforfatteren Anne-Cathrine Riebnitzsky fortælle om sit arbejdet med romanen ”Smaragdsliberen”. ”Smaragdsliberen” er Anne-Cathrine Riebnitzskys fjerde bog. Det er en poetisk og livsbekræftende fortælling om tilværelsens skrøbelighed. En fortælling om venskaber på tværs af religiøse overbevisninger, om kærlighed og bratte fald: En roman om at vælge livet til.

”Smaragdsliberen” er blevet rost af både læsere og kritikere, og anmelderne kalder romanen hendes hidtil bedste.
På denne aften vil Anne-Cathrine Riebnitzsky fortælle om inspirationen til og ikke mindst arbejdet bag ”Smaragdsliberen”. Derudover vil hun i løbet af aftenen runde sit øvrige forfatterskab, der blandt andet omfatter den biografiske roman ”Forbandede Yngel” fra 2013, for hvilken hun modtog De Gyldne Laurbær.

Anne-Cathrine Riebnitzsky har, udover forfattergerningen, arbejdet som sprogofficer ved hæren, og hun har i sit forfatterskab trukket på erfaringerne fra bl.a. ambassadearbejde og en udsendelse til Afghanistan.
Arrangeret i samarbejde med Viborg Bibliotekerne, Foreningen Norden, Folkeuniversitetet Viborg. Støttet af Kulturstyrelsen.

 


Arrangeret i samarbejde med Viborg Bibliotekerne, Foreningen Norden og Folkeuniversitetet Viborg.

Støttet af Kulturstyrelsen

Nummer
952902 - Forfatteraften med Anne-Cathrine Riebnitzsky
Første mødegang
torsdag den 03.10.19 kl. 19:00 - 20:30
Adresse

Biblioteket, Vesterbrogade 15, Skakbrættet, Vesterbrogade 15, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 100,00
torsdag den 03.10.19

Kl. 19:00 - 20:30

Med Anne-Cathrine Riebnitzsky

Vesterbrogade 15, 8800 (Skakbrættet)

Se på kort