Mad som medicin

En aften med læge og heilpraktiker Anna Iben Hollensberg om madens indflydelse på krop, celler og energi.

Hør, hvor langt du faktisk kan komme, ved at se på kosten, frem for medicin. Få viden om, hvorfor vi bliver syge, om de nye sygdomme vi ser, og bliv skarp på, hvad der har betydning for vores sundhed.
Anna er uddannet heilpraktiker. I Tyskland er naturmedicinen statsanerkendt og en del af sygesikringssystemet. Der er fokus på ernæringens store betydning for et godt helbred og forståelse af de dybere sammenhænge, der skal til, for at kunne genoprette sunde celler, væv og systemer. Netop madens effekt på kroppens celler er ligetil og et sted, hvor man selv kan tage affære.

Det lægelige kan være virkelig godt, når det kræves - især, når vi har med akut sygdom at gøre. Men når det gælder de kroniske lidelser - som lige nu er i vedvarende stigning - så kommer dén vinkel oftere til kort. Folk behandles efter alle de medicinske forskrifter, men bliver lige så stille over årene bare mere syge. Fokus ligger ikke på at opspore, hvorfor sygdomme er opstået, udtaler Anna Iben Hollensberg.
Siden 2013 har Anna Iben arbejdet selvstændigt som læge uden for det etablerede system. I dag har hun en privatklinik i Silkeborg med vægt på biologisk og orthomolekylær medicin. Her kombinerer hun naturmedicinske metoder og helhedstænkningen fra Tyskland, Schweiz og USA.

Arrangeret i samarbejde med Viborg Bibliotekerne

Der vil denne aften være mulighed for at købe Annas bøger om ægte mad, mad der helbreder (og 5. titel om kål og korsblomstfamilien er på trapperne). 
 (https://muusmann-forlag.dk/?s=&product_cat=0&book_author=anna-iben-hollensberg&post_type=product


Velkommen til en aften med klar tale og god inspiration til at trylle i køkken og krop.

Arrangeret i samarbejde med Viborg Bibliotekerne.

Nummer
952903 - Mad som medicin
Første mødegang
onsdag den 09.10.19 kl. 19:00 - 21:30
Undervisere
Adresse

Biblioteket, Vesterbrogade 15, 8800 Viborg

Se på kort

Mødegange
1
Almen
DKK 100,00
onsdag den 09.10.19

Kl. 19:00 - 21:30

Med Anna Iben Hollensberg

Vesterbrogade 15, 8800 (Skakbrættet)

Se på kort