Information

Information

I 2016 overtog LOF Øresund Living Academy fra Bettina Delffs og Living Academy bliver nu drevet som en selvstændig afdeling under LOF.

Historien bag Living Academy

Udsigten til et liv på revalidering pga. en rygskade, som Bettinna Laxholm Delfs fik i forbindelse med sin første gymnastikuddannelse, satte Bettinna i gang med at træne seriøst for at komme tilbage til en krop i balance. Det lykkedes, og succesen dannede fundamentet for træningssystemet Body Balance®, som nu har været et registret varemærke i 25 år.

På baggrund af egen erfaring og studier i USA og Danmark er Body Balance® nu et af de mest gennemtestede og anerkendte træningssystemer, som du kan finde.

På et tidspunkt syntes Bettinna, at hun manglede nogle værktøjer, når en ubalance ikke kunne blive bedre hos en deltager. Det var ikke en option at give op, men hvad var det lige, der skulle til? Det førte til opdagelsen af kostens store betydning for vort fysiske og psykiske velvære. Derfor holder Living Academy jævnligt events, der motiverer til en alkalisk (basisk) og energivende kost.

Senere blev Bettinna bevidst om vigtigheden af den mentale balance. Alle ved, hvordan stress påvirker både krop og sind negativt. Modsat giver ro og glæde en regenererende og healende effekt.

Det er af stor betydning, at tage det hele menneske i betragtning, når en deltager ønsker at komme i bedre balance både fysik og psykisk. Det har vore erfaringer bekræftet os i gennem årene.

Hvorfor Living Academy?
Living: Betyder levende; livagtig; men også liv; udkomme; (præste)kald. Det signalerer, at vi ser det som et "kald" at sprede livsenergi og give mennesker mulighed for at opleve øget fysisk og mental velvære. Vort koncept er levende - det udvikler og forbedrer sig konstant, og så ser vi på det hele liv - det hele menneske gennem et holistisk livssyn.

Academy: Platon grundlagde et akademi på en plads opkaldt efter Akademos (en fredselskende helt). Oprindelig en uddannelsesinstitution hvor unge mænd fik fysisk træning, men også et sted, hvor de lærte at diskutere, for det var vigtigt at kunne tale for sig i en retssag, eller når man skulle argumentere for eller imod ved en afstemning i folkeforsamlingen.

Synergien fra dengang og til nu drejer sig naturligvis meget om fysisk træning! Men også om at lære om at diskutere sundhed. Hos Living Academy interesserer vi os for og er åbne over for det, der vedrører vort fysiske og mentale velbefindende.