Holdtyper

Holdtyper

Her kan du læse lidt om de forskellige typer hold ved Living Academy

Body Balance® Pilates Holistic

Træning for krop og sjæl

Body Balance® Pilates Holistic - 1½ time

På Body Balance Pilates Holistisk arbejder vi med rigtig mange elementer. Holistic indeholder lidt til fødderne, opvarmning til musik, lidt til kredsløbet, og øvelser ved barre. Derefter mange styrkende Body Balance Pilates øvelser på måtte. Vi afrunder altid med yoga inspireret stræk og afspænding, så musklerne kan bevare deres længde og smidighed, Vi afslutter Body Balance Pilates timerne med mindfulness og meditation.

.

Meditativ - Yin Yoga

Meditativ Yin Yoga smidiggør krop og sind med meditative stræk.

Du bliver i stillingerne i længere tid, og løsner hermed op for spændinger dybt i kroppen.

Du arbejder med bindevævet omkring især hofter, bækken og lænd. Bindevævet krymper naturligt lidt hver dag, hvorfor vi føler os mere stive med alderen.

I strækkene trækker vi knoglerne fra hinanden, så livsenergi og kropsvæsker kan flyde frit. Det løsner gamle blokeringer og traumer, såvel fysiske som mentale.

Yin Yoga er en fantastisk modvægt til vores meget travle liv. Alle kan deltage uanset alder og forudsætninger. Alle vil have stor gavn af øvelserne, hvor fokus er vendt indad.

I løbet af sæsonen kommer vi også til at lære om energi, åndedræt, meditation, anatomi og lidt filosofi. Vi afslutter hver gang med en afspænding.

 

 

Her kan du logge ind på Living Academy

Kursus

Login her

Login her
Kursus

Tilmeld dig Living Academy

Tilmeld dig her
Kursus

Se alle hold ved LOFkurser

Se alle hold ved LOFkurser her
Kursus

Holdplan

Se alle hold her